Nedis, your smart business partner

A Nedis több mint 35 éve vezető szerepet tölt be a fogyasztói elektronika piacán. Partnereinknek változatos és jövedelmező, elektronikával kapcsolatos megoldásokat kínálunk a vásárlóik igényeinek megfelelően, a legújabb technológiákra és innovációkra támaszkodva, a legújabb trendeket követve. Az a célunk, hogy mindenki elégedett legyen intelligens, jó ár-érték arányú termékeinkkel és megoldásainkkal.

Üzleti megoldásaink

Nedis®, a márka

Tegye az életet jobbá, könnyebbé és egészségesebbé. A Nedis® minőségi termékek teljes körű választékát kínálja, melyek nemcsak jó ár-érték arányt képviselnek, hanem tökéletesen megfelelnek vásárlói mindennapi igényeinek.

Megtekintés most

Saját márkás megoldás

Tegye hatékonyabbá termékválasztékát a saját márkájával. Az általunk kínált, a saját márka elvén alapuló teljes körű szolgáltatásba beletartozik a beszerzés, a minőségellenőrzés, a tervezés és a logisztika is.

Megtekintés most

Mennyiségi kedvezmények

Hozza ki a legtöbbet a termékkínálatából: rendeljen okosan. Növelje maximálisra a nyereségét, és gondoskodjon róla, hogy megfeleljen a vásárlói igényeknek.

Megtekintés most

Teljes körű gondoskodás a különféle üzleti igények szerint

Az Ön intelligens üzleti partnereként nemcsak saját termékeinket kínáljuk, hanem arról az egész folyamatról is gondoskodunk, amely a beszerzéssel kezdődik, majd a csomagolás létrehozásán, a termék megjelenítésén és megtervezésén keresztül a tényleges kiszállításig sok minden egyebet is magába foglal. További tudnivalókért válassza ki vállalkozása típusát: 

Intelligens eszközeink – Önnek

Több mint 50 000 elégedett ügyfél büszke partnere vagyunk. Ennek köszönhetően az évek során alaposan megértettük a piacot, és különféle intelligens eszközöket hoztunk létre partnereinknek.

Nedis, your smart business partner

 

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  A Nedis® büszkén mutatkozott be 2018-ban egy új, kézzel írott logóval; a kézírás arra utal, hogy az egyedi, személyes márkaépítés a védjegyünk. Szenvedélyünk az elektronika, amely egyszerűvé, kényelmessé és szórakoztatóbbá teszi az Ön életét. Ha a Nedis mellett dönt, okosan dönt, és mi mindezt Önnek, Önnel valósítjuk meg. 
 • Smart guidance
  Nyitott szemmel és füllel járunk, hogy a leggyorsabban tudjuk követni a trendeket az elektronikával kapcsolatos kiegészítők, termékek és teljes körű intelligens megoldások terén. Minden hónapban 100 új termékkel egészítjük ki széles körű kínálatunkat. Minden termékünk remek ár-érték arányt képvisel. Ezáltal vásárlói tudatosan választhatnak, és egy intelligens alternatívát kapnak az első osztályú márkákhoz képest.
 • Smart mixing
  Intelligens értékesítési elvünk lehetővé teszi Önnek, hogy könnyen alkalmazkodjon és gazdagítsa a kínálatát. Anélkül adhat hozzá kínálatához új termékeket, hogy keverné a márkákat; így elkerülheti, hogy vásárlói összezavarodjanak. A 3 csomagolási termékcsalád – Üde zöld, Stílusos titán és Trend – jól kiegészíti egymást, és segít kitűnni a versenytársak közül.
 • Smart selling
  A Nedis a legjobb választásnak minősülő, napjaink vásárlói igényeinek tökéletesen megfelelő készülékek és kiegészítők teljes körű választékát kínálja. A készleten lévő 4000 új Nedis terméknek köszönhetően egyetlen értékesítési lehetőségről sem kell többé lemondania. Ráadásul vadonatúj POS-anyagokat (point of sale – értékesítési pont), állványokat, bemutatótáblákat, pénztárhoz helyezhető állványokat, termékadatbázisokat, fényképeket és érthető szimbólumokkal ellátott, saját kezű kiválasztást elősegítő csomagolást biztosítunk.
 • Smart operation
  Teljesen optimalizált ellátási láncunk erős alapokon áll – ilyenek az Ázsiában található irodáink és a megbízható partnereinkkel 1982 óta ápolt, nagy múltra visszatekintő kapcsolataink. A legújabb, legfontosabb termékválasztékot biztosítjuk Önnek. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy minden termékünk az amfori BSCI szabványoknak megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik, és ezeknek megfelelően gyártják őket.
 • Smart service
  Ha a Nedist választja üzleti partnerének, akkor valódi emberekkel fog együttműködni, akik ismerik Önt, és akikre mindig számíthat. Gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. A rendelés is könnyebbé vált a webáruházunk, a leolvasásos rendelési alkalmazás vagy az EDI rendszeren keresztüli adattöltés révén. 

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.