Széles és innovatív választék

A Nedis segíthet Önnek abban, hogy az ügyfelek alacsony költségű termékekkel kezdjék meg a vásárlást. De mi a helyzet akkor, amikor az ügyfél elégedett és készen áll arra, hogy többet fektessen be?

 

A Nedis a termékek széles skálájával és mélységével támogatja az ügyfél teljes útját.

Megfizethető fogyasztói elektronikai termékeket kínálunk a könnyebb, egészségesebb, intelligensebb és jobban összekapcsolt mindennapi élethez, értéknövelt szolgáltatásokkal kombinálva. A választék több mint 8500 terméket tartalmaz, nyolc fő kategóriába sorolva.


A Nedis az a partner, aki segíthet az ügyfélhűség kialakításában, és újra és újra visszahozza az ügyfeleket, akik korszerűsítik és bővítik az otthonukban lévő technológiát.

Csatlakoztathatóság és média

A világ jobban összekapcsolódott, mint valaha, az internetre csatlakoztatott eszközökkel a világ másik felét is elérhetjük, a megfelelő kábellel pedig a nappalink másik felét is. A Nedis választék támogatja az emberek, a technológia és az otthonok összekapcsolását. 

 

Otthon és élet

Megváltozik az emberek kapcsolata az otthonukkal, és ezeknek a fogyasztóknak olyan termékekre van szükségük, amelyek könnyen kezelhetők, időt és energiát takarítanak meg, és nem törik meg a bankot. A Nedis számos olyan terméket kínál, amelyek segítik az intelligens életmódot.

 

Nedis termékkategóriák

Kábelek és adapterek

A kábelek, adapterek, kapcsolók és átalakítók végső forrása, amely változatos lehetőségeket, zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és kiváló minőséget kínál. Frissítse kapcsolatait még ma!

 

Lásd a termékeket

Számítógép és Mobil

Fedezze fel a számítógépes és mobil kiegészítők széles választékát, valamint a fejlett játékfelszereléseket! Dobja fel velünk digitális világát.

 

Lásd a termékeket

Háztartás és Living

Alakítsa át otthonát a Nedis háztartási cikkekkel. Hatékony megoldásainkkal egyszerűsítheti a feladatokat, kényelmesebb életteret teremtve.

 

Lásd a termékeket

Konyha és Főzés

Fokozza a főzés élményét a Nedis konyhai alapanyagokkal. Fedezze fel az innovatív kütyüket, a csúcsminőségű készülékeket és a precíziós főzőedényeket az emelkedett kulináris élményért.

 

Lásd a termékeket

Világítás

Dobja fel környezetét a Nedis világítótest-kollekcióval. Fedezze fel a különféle lámpákat, az intelligens világítást és az energiatakarékos izzókat minden világítási vágya számára.

 

Lásd a termékeket

Biztonság és Security

Biztosítsa a biztonságot a Nedis széles biztonsági választékával. Az intelligens kameráktól a riasztókig minden eszközt biztosítunk az Ön nyugalmához.

 

Lásd a termékeket

Hang és látás

Merüljön el a kivételes audiovizuális élményekben a Nedis segítségével. Fedezze fel a Bluetooth hangszórókat, a tévéfoglalatokat és a csúcsminőségű audiofelszereléseket a páratlan szórakoztató berendezésekhez.

 

Lásd a termékeket

Intelligens otthon 

Lépjen be az otthoni automatizálás világába a Nedis SmartLife segítségével. Fedezze fel az intelligens otthoni eszközök széles választékát a kényelem és a vezérlés érdekében, a konnektoroktól a világításig, a kameráktól a termosztátokig.

 

Lásd a termékeket