Magas követelmények és rendszeres tesztek

Ön csúcsminőségű termékeket szeretne kínálni vásárlóinak. Akárcsak mi! Termékeink a lehető legmagasabb termékszabványoknak felelnek meg. Az egyenletes minőség biztosítása érdekében beszállítóinkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és minden termékünk minőségét ellenőrizzük. 

Miért a megfelelőség és a minőség a végfelhasználók számára?

A Nedis saját megközelítést dolgozott ki a termékek beszerzésére, amely magában foglalja:

 

Gyári ellenőrzések 

Különös tekintettel a RoHS-képességekre és a munkakörülményekre. 

Termékfejlesztés 

A termékek minden szempontját ellenőrzik és jóváhagyják a bevezetés előtt. 

Termékötletek elemzése

A legmegfelelőbb terméket kínáló gyárak kiválasztása.

 A Nedis minőségügyi mérnökei szorosan együttműködnek a beszállítókkal és a gyárakkal, hogy biztosítsák az uniós jogszabályoknak való megfelelést, valamint a terméket egyedivé tevő különleges tulajdonságokat; ezeket a követelményeket részletes specifikációkban határozzák meg, amelyeket mindkét fél a gyártás minden egyes szakaszában felülvizsgál. A gyártás befejezése után professzionális minőségellenőrző csapatunk elvégzi az ellenőrzéseket, mielőtt az árut elszállítanánk. Mindez a Nedis termékek biztonságos és boldog végfelhasználóját eredményezi!

 

 

 

Minőség – intelligens működésünk fontos része

Minőségellenőrzési csapatunk a szállítás előtt intenzív vizsgálatot folytat a kockázatbecslés, illetve statisztikai módszerek segítségével (AQL II-es szint). Minőségügyi problémák esetén javítunk a terméken/folyamaton. Ezek a megelőző intézkedések biztosítják az állandó, magas szintű minőséget.

  • Szállítás előtti vizsgálat
  • Panaszok kezelése
  • Termék és folyamat javítása

 

Környezetbarát

FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulóz

a csomagolásban használt

Természetes tinta

Csomagoláshoz és kézikönyvekhez

Újrahasznosított csomagolás

A dobozok újrahasznosított anyagokból készülnek

Cserélje ki a műanyag csomagolást

A műanyagot biológiailag lebomló csomagolóanyagokra cseréljük.

Kisebb dobozok

Szeretjük a termékeket szállítani, nem a levegőt

Digitális kézikönyv

A nyomtatott kézikönyvben csak a minimálisan szükséges információk szerepelnek. 

A kínai csapat által meglátogatott szállítók

Kevesebb utazás Európából Ázsiába

Csökkentse az energiafelhasználást

Azáltal, hogy olyan termékeket vásárolunk, amelyek kevesebb energiát használnak, termékeink környezetbarátok. 

Amfori BSCI az egészség, a biztonság, a környezet és a megfelelő dokumentáció érdekében

A Nedis igyekszik megfelelni az Amfori BSCI követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy minden
termékünket biztonságos munkahelyeken gyártják, ahol tiszteletben tartják az emberi jogokat, a dolgozók pedig az országos munkajogi törvényeknek megfelelő szerződésekkel rendelkeznek. 

Az Amfori egy társadalmi megfelelési kezdeményezés, amely azon dolgozik, hogy világszerte javítson a munkakörülményeken a beszállító gyárakban, és fenntartható ellátórendszert hozzon létre.

 

A megfelelés bizonyítása

A Nedis teljes körű termékinformációt kínál Önnek a termék megfelelőségének és minőségének biztosítása érdekében.

 

Megfelelőségi nyilatkozat

A megfelelőségi nyilatkozat a Nedis által kiállított dokumentum, amely igazolja, hogy egy fogyasztási cikk megfelel a jogszabályi követelményeknek és a biztonsági előírásoknak.

Teljesítménynyilatkozat

A Nedis teljesítménynyilatkozatot a termékek teljesítményjellemzőinek deklarálására nyújt, biztosítva, hogy azok megfeleljenek az alkalmazandó előírások és szabványok követelményeinek.

Biztonsági adatlap

A biztonsági adatlap (SDS) információt nyújt a vegyi anyag vagy keverék biztonságos kezeléséről, tárolásáról és potenciális veszélyeiről, biztosítva a felhasználók és a környezet biztonságát.

Energiacímke

Az energiacímke egy szabványosított címke, amelyet a készülékekre vagy termékekre helyeznek, hogy tájékoztatást nyújtson azok energiahatékonyságáról, segítve a fogyasztókat a tájékozott választásban és az energiatakarékos gyakorlatok népszerűsítésében.

IUCLID fájlok 

A Nemzetközi Egységes Kémiai Információs Adatbázis fájlok szabványosított elektronikus dokumentumok, amelyeket a vegyi anyagokra vonatkozó adatok gyűjtésére és tárolására használnak. Olyan információkat tartalmaznak, mint például az összetétel, a tulajdonságok és a toxikológiai adatok szabályozási célokra és a termékek kockázatértékelésére a REACH jogszabályoknak megfelelően.

Kézikönyv és frissítések

A Nedis termékekhez mellékeljük a teljes használati útmutatót/felhasználói kézikönyvet vagy a készülék legújabb firmware-jét. 

A termékek sajátunkként történő átvétele

Minden új bemutatott termék szigorú laborvizsgálatokon esik át a lehető legjobb termékszabványok biztosítása érdekében. A megfelelőségi nyilatkozat, a biztonsági adatlapok és a speciális terméktanúsítványok megtekintéséért látogasson el az adott termék részletes termékadatait mutató oldalra, és kattintson az (összes dokumentum megtekintése) gombra. Ha kérdése van, illetve szüksége van valamilyen dokumentumra, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Beszállítók ellenőrzése

A beszállítók rendszeres felügyeletével és az eredmények ellenőrzésével biztosítjuk, hogy Önnek mindig a megfelelő minőségű terméket szállítsuk ki. Beleértve:

  • Beszállítónál végzett audit
  • Logisztikai és minőségi ellenőrzés
  • Beszállító fejlesztése

Ügyfélszolgálat

Ön jó ár-érték arányú termékeket szeretne kínálni a vásárlóinak. Akárcsak mi! Gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. Akár közvetlenül az Ön ügyfeleinek.

Ha Nedis termékeket választ, akkor személyes szolgáltatást választ. Elkötelezett termékszakértőnk boldogan megválaszolja az Ön és vásárlói esetleges kérdéseit. 

A második védvonalon pedig ott van minőségellenőrzési csapatunk: termékmenedzsereinkkel és a gyártókkal szorosan együttműködve biztosítják a felmerülő problémák megoldását.

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.