A legjobb ár-érték arány

A Nedisnél nyitva tartjuk a szemünket és a fülünket, és arra törekszünk, hogy a kiegészítők, termékek és teljes körű intelligens elektronikai megoldások terén a "leggyorsabb követő" legyünk. Minden hónapban új termékekkel bővülünk, amelyek nagyszerű ár-érték arányt kínálnak. Ezáltal ügyfelei számára egyértelmű választási lehetőséget és okos alternatívát kínálunk a drága A-márkákkal szemben.

 

 

A Nedis árszintje választási lehetőséget biztosít:

 

Szeretne olcsó belépési lehetőséget kínálni a tétova első vásárlóknak? Ajánljon nekik egy Nedis megoldást.

Szeretne egy nagy kedvezményes rendezvényt tartani? Promótálja a Nedis termékeket anélkül, hogy kockáztatná haszonkulcsát.

Szeretne több jövedelemre szert tenni? Adja el Nedis termékét teljes áron, és tartja meg a nyereséget.

A Nedis árképzési stratégiáját úgy tervezték, hogy támogassa az Ön vállalkozását. A termékeket pedig úgy tervezték, hogy megállják a helyüket a konkurenciával szemben.

 

Hogyan biztosítja a Nedis a legjobb ár-érték arányt a pénzért

Magas színvonal és rendszeres tesztek: 

A Nedis termékeket úgy tervezik, fejlesztik és gyártják, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak. 

 

A lábnyomunkra összpontosítva

Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyvállalatként így vagy úgy, de nyomot hagyunk a világban. Igyekszünk ezt a hatást a lehető legkisebbre csökkenteni. Például azzal, hogy a műanyagot FSC papírcsomagolásra cseréljük. 

 

SmartLife képzés 

Nem sokat segít nekünk, ha csak a mi raktárunkból szállítjuk a termékeket az Ön raktárába. Éppen ezért számos támogatást kínálunk, hogy segítsük az Ön értékesítését.