Webáruházunk és leolvasásos rendelési alkalmazásunk

Minden eddiginél egyszerűbb rendelés

A Nedis webáruház és leolvasásos rendelési alkalmazás Nedis terméktermékvonala megvásárlásának két legegyszerűbb módja. A rendeléseket online vagy egy vonalkód leolvasásával okostelefonján keresztül is feladhatja. 
 

Webáruházunk

Minden egy helyen
A termékinformációkat, a készletek feltüntetését, a mennyiségi árkedvezményeket, a rendelési előzményeket, a rendelés nyomon követését és a visszáruigénylést (RMA) könnyedén megtalálhatja.

Egyszerű, mint az egyszeregy.
Legyen felelős vásárló, és rendeljen néhány egyszerű lépésben. Népszerű termékeinkkel és a felsorakozott nagyszerű ajánlatokkal időt takaríthat meg a legjobb találatok keresésén.

A legjobb árrések
Webáruházunk a legjobb árakra és termékekre összpontosító legújabb lehetőségeket mutatja be Önnek. 

Måter å bestille på nettet på

A személyes fiókján keresztül webáruházunkból való egyszerű rendelés és az intuitív online környezet mellett további opciókat kínálunk. Találja meg az Önnek megfelelő megoldást: 

Gyors rendelés
Már tudja a megrendelni kívánt termékek cikkszámát és mennyiségét? Nagyszerű! A hivatkozási szám használatához egyszerűen válassza ki a Gyors rendelés lehetőséget, töltse ki a megrendelni kívánt mennyiséget, adja hozzá a termékeket a kosárhoz, majd fizessen. 

CSV
Töltsön fel saját termékfájlt közvetlenül webáruházunkba. Töltse fel a termékfájlt egyszerűen a CSV opcióval, tegye a kosárba a feltöltött fájlokat, majd folytassa a fizetéssel. 

NEDIS Connect
Automatizálja rendeléseit elektronikus adatcsererendszerünkkel. Nem kell aggódnia a készlet miatt, mivel a rendszer automatikusan e-mailt küld nekünk a szükséges rendeléssel, így termékválasztéka mindig teljes lehet. Csökkentse a hibákat, és takarítson meg időt és pénzt.

Az leegyszerűsített rendelésnek köszönhetően az igazán lényeges dolgokra koncentrálhat: az értékesítésre és a vásárlókra!

nedis logo

Leolvasásos rendelési alkalmazásunk

Egyszerű rendelés
Búcsúzzon el az írott jegyzetektől. Egyszerűen olvasson le és rendeljen okostelefonja segítségével. A leolvasott termékeket a rendszer automatikusan úgy szinkronizálja, mint egy rendelést webáruházi bevásárlókosarában, így a fizetést bármikor elvégezheti.

Időtakarékos
Az áruházban vagy a raktárban azonnal rendelhet. Üres a polc? Olvassa le a vonalkódot, és az árucikk a kosarába kerül.

Nincsenek tévedések
A termék vonalkódjának leolvasásával közvetlenül láthatja, hogy a leolvasott termék helyes-e.

Ingyenes letöltés

A Nedis alkalmazás használata rendkívül egyszerű – töltse le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Jelentkezzen be NEDIS-fiókadataival, és indítsa el a leolvasást.

Google Play App store.png

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.