A jól kinéző polcok lévő termékek jobban eladhatók!

A vonzó, egymást kiegészítő termékekkel ellátott polcok segítenek többet eladni! 

 

Kapcsolatfelvétel

 
 

A termékek tökéletes választéka

Ahhoz, hogy vásárlóinak a legjobb élményt nyújtsa az üzletben, jól megtervezett polcrendezési tervre van szükség. A Nedis megteremti a termékek tökéletes választékát, és a legjobb eredményt nyújtja az Ön üzlete számára.

 

Megértjük, hogy minden üzletnek megvannak a maga igényei és preferenciái. A Nedis polcterveivel biztosítjuk, hogy a legkelendőbb termékei úgy legyenek bemutatva, hogy kiegészítsék egymást, és maximalizálják a láthatóságukat.

   

Adatokon és eredményeken alapuló tervezés

Polcrendszereinket az Ön értékesítési adatainak és a termékek felhasználási eseteinek alapos elemzése alapján készítjük el. Személyes preferenciák alapján kisebb módosítások is elvégezhetők.

 

Szállítási szolgáltatást nyújtunk, és mindent a helyszínen telepítünk, vagy úgy is dönthet, hogy csak követi a tervet, és saját maga készíti el a polcot. Ön választja ki, hogy mi a legmegfelelőbb Önnek!

 

Tegye üzletét ügyfélbaráttá és figyelemfelkeltővé. A Nedis olyan polctervet készíthet, amely készen áll az értékesítésre.

 

Némi inspiráció  


 

Minden Nedis termékhez elérhető

A Nedisnél kapható összes termékhez készítünk polcterveket. A tökéletes termék  bemutató mellett POS anyagokat is tudunk biztosítani a tökéletes termékbemutató támogatására; 

 

A Nedis egyéb módon támogatja Önt az értékesítésben

E-kereskedelmi támogatás

A Nedis EDI egy olyan backend-kapcsolat, amely automatizált információáramlást biztosít a mi és az Ön rendszerei között. Olyan információk és folyamatok, mint a webshop vagy webáruház termékadatai, (automatizált) megrendelések, konformációs, szállítási és számlaadatok. A kapcsolat révén időt takaríthat meg, csökkentheti a hibák számát és pénzt takaríthat meg, miközben Ön arra koncentrál, ami fontos: az üzletére.

 

Üzleten belüli kirakatok

Mutassa be a Nedis termékcsaládot a lehető legjobban az üzletben tartott bemutatókkal, hogy növelje eladásait, tájékoztassa vásárlóit és növelje a terméktudatosságot. Ezek lehetnek bannerek, bemutatótáblák vagy egyedi PoS anyagok.

 

 

Önválasztó csomagolás 

A Nedis termékek csomagolása kifejezetten úgy van kialakítva, hogy támogassa azt a módot, ahogyan a vásárló a termékeket átvizsgálja. A vonzó megjelenés mellett a csomagolást úgy alakítottuk ki, hogy ikonok, professzionális fényképek és a teljes termékinformációkra mutató linkek segítségével megkönnyítsük vásárlói számára a választást, anélkül, hogy az Ön munkatársaira lenne szükség.