Saját márkák – a Nedis által

Az Ön saját márkája és termékválasztéka

Erősebb márka és jobb láthatóság. Mi gondoskodunk a gyártásról, a címkézésről, a tervezésről és a szállításról, miközben Ön időt takarít meg és növeli az árrést. 

Saját márkák

Szeretné, ha márkaneve egyet jelentene a minőséggel, az egyszerű használattal és a jó ár-érték aránnyal az elektronikával kapcsolatos termékek terén?

Tegye hatékonyabbá termékválasztékát és értékesítési tevékenységét a saját márkájával. Habár Öné az irányítás, mi biztosítani tudjuk a saját márka elvén alapuló teljes körű szolgáltatásunkat, melybe beletartozik a beszerzés, a minőségellenőrzés, a tervezés és a logisztika is.

’Értékesítsen saját márkájú termékeket, és növelje a nyereséget és az árrést az ellátási lánc lerövidítésének köszönhetően! ‘

Thumbnail

Napi igényeknek megfelelő saját márka

A Nedis segítségével saját márkás, elektronikával kapcsolatos megoldásokat kínálhat, amelyek megfelelnek a mindennapi tevékenységeknek és vásárlói mindennapi igényeinek. Kínáljon változatos és jövedelmező termékkínálatot, amely a legújabb technológiákon és innovációkon alapszik, és kövesse a legújabb trendeket, miközben egyúttal saját vállalatát vagy márkáját is népszerűsíti. 

Vállalatok, amelyek már használják a Nedis Saját márkás szolgáltatását

Coolblue

A Coolblue az e-kereskedelem egyik gyorsan növekvő úttörője, amely Hollandiában és Belgiumban ezidáig kilenc tényleges üzletet nyitott meg, emellett pedig webáruházakat is üzemeltet. 

Système U

A Système U egy francia kiskereskedelmi lánc, amelyet nagyjából 800 önálló expressz áruház, szuper- és hipermarket alkot.

Tudjon meg többet

Habufa

A Nedis nagy örömére szolgál tehát, hogy hozzájárulhat a COCO maison – a Habufa portfóliójának egyik márkája -- privát márka szolgáltatásához.

Tudjon meg többet

Az Ön márkája, a mi gondoskodásunk

Thumbnail

Csomagolási és termékinformáció

Használja ki maximálisan a mögöttünk álló több mint 35 éves tapasztalat előnyeit, és alkalmazza a saját kezű kiválasztást elősegítő csomagolási elvünket, hogy még erősebb legyen a saját márkája. Megalkothatja a saját vállalati identitását, és egyedi megjelenésű és hangulatú termékeivel kitűnhet a versenytársai közül.

Az ötletes csomagolás mellett intelligens megoldásainknak is nagy hasznát veheti az online értékesítésben. Kapcsolja össze rendszereit a Nedisszel, és élvezze színvonalas termékleírásaink és műszaki adataink előnyeit, hogy webáruháza és saját márkája még sikeresebb legyen.
 


POS-anyagok és promóció

A saját megjelenés és élmény ne korlátozódjon a termékre és a csomagolásra! További anyagok segítségével az üzletben vagy online is erősítheti a márkáját. Mi gondoskodunk erről Ön helyett, de együtt is dolgozhatunk a lenyűgöző dizájnokon, vagy akár saját maga is intézheti.

Minőség és logisztika

Termékeink megfelelnek a lehető legmagasabb szintű szabványoknak, ami azt jelenti, hogy ezáltal az Ön termékei is megfelelnek a lehető legmagasabb szintű szabványoknak. Beszállítóinkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és minden termék minőségét ellenőrizzük.

Teljes mértékben optimalizált ellátási láncunk erős alapokon nyugszik, és a hozzánk érkező összes megrendelés 98%-át még aznap átadjuk szállításra. Csatlakozzon gyors logisztikai gépezetünkhöz, használja ki készletopcióinkat és lássa el vásárlóit a megfelelő termékkel, a megfelelő időben.

Szeretné még erősebbé tenni a márkáját és a vállalkozását?

Kezdjen bele a saját márkájába még ma! Lépjen kapcsolatba velünk még ma és ismerje meg a lehetőségeket.
Nem Nedis viszonteladó még? Kattintson ide az előnyőkért és jelentkezzen!