Támogatást értékesít termékcsaládjához, online vagy offline

Változik annak módja, ahogyan a vásárlók napi szükségleteiket beszerzik. Olyan terméket akarnak, amely a legjobb választás, de nem dönti őket anyagi csődbe. A termékek összehasonlítása nem feltétlenül időigényes. A Nedis segít, hogy Ön a választás egyszerűségét nyújthassa.
 

A saját kezű kiválasztást elősegítő kiskereskedelmi csomagolás

Nedis termékeink csomagolása különleges tervezéssel készül. Miért különleges? Azért, mert azon alapul, ahogyan az Ön vásárlói a termékek között válogatnak. A csomagolás nemcsak remekül néz ki, hanem speciálisan is készül, hogy megkönnyítsük az Ön vásárlóinak döntését, és ne kelljen támaszkodniuk az eladói személyzetre.

A jó ár–érték arányú, könnyen használható és a napi szükségletek szempontjából tökéletes termékek egyértelműbben kiválaszthatók a következők segítségével:

 1. A saját kezű kiválasztást elősegítő szimbólumok
 2. Professzionális fotók
 3. Életképek
 4. Egyértelmű, többnyelvű leírás
 5. QR kód az online információkhoz

Hogyan működik?

1. A saját kezű kiválasztást elősegítő szimbólumok

Az ikonok egyszerre áttekinthetők és ellenőrizhetők. A fontos termékfunkciók kiemelve jelennek meg, hogy Ön és ügyfelei könnyedén választhassanak a megfelelő kritériumok alapján. 

2. Professzionális fotók

Azt kapja, amit lát. Azt a jó kinézetű terméket találja a dobozban, amelynek képe a dobozon látható. 

3. Életképek

A megfelelő termék keresése nehézkes lehet. Az egyes csomagolásokon szereplő világos ábrázolás alapján látható, hogy a termék megfelel-e az Ön céljainak.  

4. Egyértelmű, többnyelvű leírás 

Nem jelenthet gondot, hogy Ön honnan származik vagy milyen nyelvet beszél. Ügyfeleinek lehetőségük nyílik arra, hogy élvezzék az életüket egyszerűbbé, okosabbá és nagyszerűbbé tevő termékeket. 

5. QR kód az online információkhoz

A termékek egyértelmű információkkal érkeznek, és legtöbbször a dobozból kivéve már használhatók is. Ha egy Nedis® terméknél beállításra van szükség, azt megteheti egyszerű telepítést segítő készletünkkel. A dobozon szereplő QR-kód segítségével elérheti az útmutató online változatát is, valamint megnézheti a kapcsolódó termékvideót. 

Üzleten belüli bemutató

Az üzleten belüli bemutatók segítségével a lehető leghatékonyabban ismertetheti meg Nedis termékekből álló kínálatát a vásárlóival. Növelje forgalmát, tájékoztassa vásárlóit, és alakítson ki bennük terméktudatosságot.

Mit ajánlunk?

 • Bannerek
 • Bemutatótáblák
 • Egyedi POS-anyagok
 • Üzleten belüli bemutatók

Polckoncepciók

Átfogó, üzleten belüli koncepcióinkkal támogatást nyújtunk az Ön áruházának, és igyekszünk értékesítési lehetőségeket kialakítani. A Nedis termékek egységes megjelenésének és az általuk biztosított egységes élménynek köszönhetően tetszőlegesen hozzáadhatja ezeket a termékeket, anélkül hogy keverné a márkákat vagy a különböző megjelenéseket.

Mit ajánlunk?

 • Az Ön igényeinek megfelelően személyre szabható polcmegoldások
 • Fejléccel vagy bemutatótáblával történő kiszállítás
 • Személyes tanácsadás a kínálattal kapcsolatban
 • Egyszerű döntés a vásárlói számára

Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön értékesítési ereje közös sikerünk.

nedis logo

Célzott értékesítés online

A professzionális termékfotóknak és az egyértelmű termékinformációknak köszönhetően azt kapja, amit kiválasztott. Ügyfelei jó kinézetű termékek közül választhatnak online, és örömüket lelhetik az igényeiknek pontosan megfelelő termék megtalálásában. Videók, 360°-os képek és számos más anyag segíti a célzott értékesítést és a vásárlás utáni szolgáltatásokhoz kapcsolódó pozitív visszajelzéseket. 

Kapcsolja össze Nedis-rendszereit a Nedis connect segítségével, és kiváló minőségű termékadatainkat felhasználva még vonzóbbá teheti webáruházát, és időt és energiát takaríthat meg.

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.