Nedis® – a Nedis által

Megszületett a Nedis márka. Olyan termékkínálatot, megjelenést és élményt, intuitív csomagolást, naprakész műszaki adatokat és további szolgáltatásokat biztosít, amelyekkel növelheti a forgalmát. Mivel garantáljuk a minőséget, a könnyű használatot és a személyes segítségnyújtást, a termékeink, sőt az átfogó megoldásaink is jobbá, könnyebbé és egészségesebbé teszik a vásárlók életét.
 

Az Önnek szóló termékkínálat

A Nedis® a legjobb választásnak minősülő, napjaink vásárlói igényeinek tökéletesen megfelelő kiegészítők, egyedülálló termékek és átfogó intelligens megoldások teljes körű választékát kínálja. Ön dönti el, hogy mit választ – mi pedig a minőségért és a szolgáltatásért felelünk. A készleten lévő, több mint 4000 különböző Nedis terméknek köszönhetően egyetlen értékesítési lehetőségről sem kell lemondania.
 

Csomagolás, megjelenés és élmény

A 3 csomagolási termékcsalád – Fresh Green, Stylish Titanium & Trend – jól kiegészíti egymást, és segít kiemelni a termékeket a versenytársak termékei közül. A csomagolás nemcsak remekül néz ki, hanem emellett arra is tervezték, hogy megkönnyítse az Ön vásárlóinak döntését. Az érthető szimbólumok és a remek termékfotók nagyszerű útmutatást nyújtanak. Nemcsak a magában a csomagolásban rejlő útmutatás, hanem az összes kiállított Nedis termék és megoldás is könnyen hozzáférhető, intuitív és nagyszerűen kivitelezett. Tetszőlegesen hozzáadhat termékeket, anélkül hogy keverné a márkákat vagy a megjelenést és élményt.

  • Fresh Green
    Jó ár-érték arányt képviselő termékekből álló átfogó termékválaszték.
  • Stylish Titanium
    Fényűzőbb megjelenésű és hatású termékek.
  • Trend
    Téma szerinti csomagolás meghatározott termékvonalakhoz, ahol tetszetős dizájn gondoskodik a még nagyobb figyelemfelkeltésről.


 

Tegye lehetővé vásárlóinak a tudatos választást, és egy intelligens alternatívát az első osztályú márkákhoz képest

Egy személyes márka

Kézzel írott, szépen formált, aláírásszerű márkalogónkkal személyes hozzáállásunkat kívánjuk kifejezni, továbbá azt, hogy megértjük a mindennapokat és az idővel bármikor változó egyedi körülményeket. Ezért elektronikával kapcsolatos megoldásainkat és termékeinket az otthonokon belüli és kívüli használatra, mindenfajta tevékenységhez és mindenfajta életkorhoz ajánljuk. Ezáltal jobbá, könnyebbé és egészségesebbé tesszük az Ön életét.

Nagyobb forgalom

A vásárlók könnyen használható elektronikai eszközökre vágynak, amelyek tartós élvezetről gondoskodnak számukra, egyúttal pedig jó ár-érték arányt képviselnek. Útmutatásra van szükségük az ilyen termékek megtalálásához és kiválasztásához. POS-anyagokat, állványokat, bemutatótáblákat, pénztárhoz helyezhető állványokat, az Ön rendszereihez használható termékadatbázisokat és érthető szimbólumokkal ellátott, saját kezű kiválasztást elősegítő csomagolást biztosítunk, hogy vásárlói tudatosan dönthessenek, Ön pedig sikeresebben értékesíthessen. 

Folyamatosan változik a vásárlók hozzáállása ahhoz, hogy mit, mikor és hol vásárolnak. Online és offline egyaránt. Az üzleten belüli kommunikáció mellett a vásárló online is a legjobb terméket keresi. Hiszünk abban, hogy a keresés minden egyes módja esetében az információnak világosnak, könnyen hozzáférhetőnek és egységesnek kell lennie, és fontos a felhasználók személyes igényeinek szem előtt tartása is. Jó példa erre a pozitív ügyfélélményt biztosító weboldalunk, ahol a legújabb termékek és egy praktikus üzletkereső is megtalálható.  

A mi szolgáltatásunk az Ön szolgáltatása is

Ön jó ár-érték arányú termékeket szeretne kínálni a vásárlóinak. Akárcsak mi! Büszkék vagyunk arra a tényre, hogy minden termékünk a BSCI szabványoknak megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik, és ezeknek megfelelően gyártják őket, továbbá a mindig kiváló minőség érdekében folyamatosan tesztelik őket. Emellett gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. Akár közvetlenül az Ön ügyfeleinek.
 
Az intuitív csomagolással, a könnyen használható termékekkel, a rengeteg plusz információval – például műszaki adatokkal, kézikönyvekkel, minőségi dokumentációval – és jól értelmezhető termékfotókkal az a célunk, hogy a Nedis termékek melletti döntés könnyebb és okosabb legyen. 

Ha Nedis termékeket választ, akkor személyes szolgáltatást választ. Elkötelezett termékszakértőnk boldogan megválaszolja az Ön és vásárlói esetleges kérdéseit. 

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.