A változás az okosak kezében van

Emberközpontú, Európa-szerte több mint 175 alkalmazottat foglalkoztató vállalatként olyan környezet létrehozására törekszünk, amelyben bátorítjuk és támogatjuk egymást, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Az a célunk, hogy a legnagyobb hasznát vegyük a képességeinknek és készségeinknek, legyen szó az ügyfélszolgálatról, a kategóriamenedzsmentről, a logisztikáról vagy bármely más területről. A Nedisnél EGY csapat vagyunk!

Állásajánlataink

A Nedis egy olyan nyitott környezetet kínál, amelynél a munkabér tükrözi a piaci viszonyokat, illetve különféle természetbeni juttatásokat is biztosítunk. Ha megfelelő képességekkel rendelkezik az állás betöltéséhez, talán Ön az a munkatárs, akit keresünk.<p>&nbsp;</p>

Állásajánlataink

Ambiciózus, és szeretne jelentkezni egy állásajánlatra?

Küldje el önéletrajzát és motivációs levelét erre az e-mail-címre: hr@nedis.nl.

Egymás támogatásával EGY csapat vagyunk!

Tanulószerződéses gyakornoki képzések

Hamarosan diplomázik, vagy egy olyan gyakornoki helyet szeretne, ahol befejezheti a szakdolgozatát?

A Nedis elismert tanulószerződéses gyakornoki képzéseket és különféle szakmai gyakorlati lehetőségeket kínál. A juttatás mértéke az időtartamtól és a műveleti szinttől függ. Az Ön és a felsőoktatási intézmény közötti szakmai gyakorlati szerződés révén közösen tudunk együttműködni a kívánt eredmények elérése érdekében.

Ha érdekli a tanulószerződéses gyakornoki képzés vagy a szakmai gyakorlati lehetőségek, küldje el jelentkezését az önéletrajzával és motivációs levelével együtt erre az e-mail-címre: hr@nedis.nl.

Nyilvános jelentkezés

Érdekli a karrierépítés a Nedisnél, de jelenleg nincsenek megfelelő állásajánlatok?

Tudassa velünk, és küldje el nyilvános jelentkezését. Tájékoztatni fogjuk róla, ha bármilyen álláslehetőség adódik a közeljövőben.

A jelentkezéshez küldje el önéletrajzát és motivációs levelét erre az e-mail-címre: hr@nedis.nl.

Okos emberek vagyunk

Egymás támogatásával EGY csapat vagyunk! Átlátható és nyitott vállalatunkban éberen figyeljük a fejlődési lehetőségeket. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy ötletről van szó, mindegyiket egyaránt nagyra értékeljük, alaposan körüljárjuk és gyorsan megvalósítjuk, amennyiben értéket ad hozzá a partnerekkel való kapcsolatainkhoz és elégedetté teszi őket.

Mindegyikünk felelősséget vállal annak érdekében, hogy hozzájáruljon általános küldetésünkhöz – amely nem más, mint hogy partnereink okos döntést jelentő termékekből álló, rendkívül jövedelmező, kelendő termékválasztékot kínálhassanak a vásárlóiknak. Mindezt azért, hogy folyamatos bevételi forrása legyen az üzletüknek és/vagy webáruházuknak. 

Röviden: az a célunk, hogy partnereink és vásárlóik is egyformán elégedettek legyenek! 

Alapértékeink:

1. Hűha-élmény biztosítása a szolgáltatás során
2. Azt mondjuk, amit teszünk, és azt tesszük, amit mondunk!
3. Azért vagyunk a legjobbak, mert azt csináljuk, amiben a legjobbak vagyunk!
4. Pozitív csapat létrehozása
5. Nyílt és őszinte kapcsolatok létrehozása a kommunikáció révén
6. Vidám hangulat megteremtése!