Webshop 

Tapasztalja meg a teljes vásárlási folyamatot webshopunkban. Fedezze fel termékeinket és tudjon meg mindent, amit tudnia kell, merítsen inspirációt abból, hogy a Nedis termékek hogyan felelhetnek meg ügyfelei igényeinek.

A vásárláshoz egyszerűen keresse meg a kívánt termékeket, és tegye azokat a kosárba. Ezután kiválaszthatja, hogy közvetlenül rendel-e, vagy elmentheti a kosarat, később további termékeket adhat hozzá, és mindent egyszerre rendelhet meg.


 

Töltse meg kosarát gyorsan és egyszerűen

Célunk, hogy egyszerűsítsük a rendelési folyamatot ügyfeleink számára. Ha már tudja, hogy mely termékeket szeretné feltölteni, egyszerűen másolja be a cikkkódokat a kosarába, és adja le rendelését.

 

 Alternatív megoldásként, ha a készletgazdálkodási szoftvere CSV-listát biztosít a feltöltendő termékekről, akkor egyszerűen feltöltheti a fájlt a kosarunkba, és megrendelheti a termékeket a megadott mennyiségekkel.

 

Egy másik lehetőség a korábban megrendelt termékek újrarendelése.

Scan-to-Order alkalmazáshoz

A Nedis Scan-to-Order alkalmazással még soha nem volt ilyen egyszerű az üzlet feltöltése. Csak szkennelje be a termék vonalkódját, és az automatikusan a Nedis webáruházban lévő kosarába kerül, így Ön kényelmesen leadhatja a rendelést.

 

 


Töltse le az alkalmazást itt:

 

 

 

Elektronikus rendelés

EDI

Nedis connect szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy teljesen automatizált módon adjon le megrendeléseket. EDI-rendszerünk használatával közvetlenül és mindenféle komplikáció nélkül adhat le megrendeléseket, ami számos előnnyel jár.

 

Többet megtudni

FTP fájl feltöltés

Teljesen automatizált EDI-megoldásunk mellett a Nedis lehetőséget biztosít fájlok FTP-kiszolgálóra történő feltöltésére is. A támogatott formátumok közé tartozik az XML és a .CSV.

 

 

Automatizált PDF e-mailben

Azok az ügyfelek, akik a hét folyamán gyakran rendelnek több terméket, választhatják, hogy e-mailben küldik el megrendeléseiket. Ennek megkönnyítése érdekében létrehozunk egy eszközt, amely képes beolvasni a PDF-fájlokat és automatikusan feldolgozni azokat a rendszereinkben, biztosítva a zökkenőmentes és hibamentes működést.

Profitálna a mi elektronikus üzletviteli megoldásainkból?

 

 Legyen a vásárlónk