Takarítson meg időt, és férjen hozzá a legfrissebb termékadatokhoz

A Nedisszel való együttműködés nem ér véget az elektronikával kapcsolatos megoldásaink és termékeink kiszállításával. Leegyszerűsítjük az értékesítést azzal, hogy elektronikusan küldjük el a szükséges információkat Önnek és vásárlóinak. 

Mi a Nedis Connect?

A Nedis Connect egy átfogó elektronikus megoldásokból álló csomag, amely lehetővé teszi, hogy automatizálja megrendeléseit a Nedis felé, és kiváló minőségű termékadatainkkal töltse fel webáruházát. 

Szeretne többet megtudni a Nedis Connect számos lehetőségéről?

Kattintson ide további információkért
 

Minden nap közzétesszük a legújabb termékinformációkat és -leírásokat, professzionális termékfotókat, valamint az árakat és a készletekre vonatkozó adatokat.

Nedis Connect

Article data
Minden nap közzétesszük a legújabb termékinformációkat és -leírásokat, professzionális termékfotókat, valamint az árakat és a készletekre vonatkozó adatokat. Ezt az információt importálhatja a webáruházba, az ERP rendszerbe, a POS rendszerbe stb. az értékesítési és összehasonlítási funkciókkal történő használathoz, ugyanakkor javíthat a folyamatokon és csökkentheti a hibahatárt.

Extra files
A termékadatok mellett a Nedis egy további fájlokat tartalmazó listát is biztosít, amely a tartozékokra vonatkozó információkat, alternatív lehetőségeket és változatokat, valamint Frequently Asked Questions részt is tartalmaz, hogy kiegészíthesse a webáruházában található termékadatokat, amelyeknek segítségével vásárlói könnyedén megtalálják majd a keresett termékeket.

Invoice PDF
Kapja meg kényelmesen postaládájába PDF formátumú számláinkat. Még azt is eldöntheti, hogy melyik e-mail-címére kapja a számlákat, így azokat automatikusan importálhatja a rendszerébe.

Real-time stock check
A szisztematikus valós idejű leltárellenőrzés csökkentheti a függő rendelések számát, és lehetőséget nyújt arra, hogy vásárlójának alternatív terméket ajánljon. Mielőtt elküldené rendelését a NEDIS részére, érdemes elvégezni a valós idejű leltárellenőrzést, melynek során meggyőződhet arról, hogy az adott termék kapható-e.

Electronic order
E-mailes rendelési űrlapunk használatával automatikusan továbbíthatja megrendelését a NEDIS-nek, így nem szükséges a megrendeléseket manuálisan bevinnie a Nedis webáruházba. A NEDIS felveszi és feldolgozza megrendelését. Ezzel Ön időt takarít meg, és a hibák lehetősége is csökken.

Dispatch information
Rendelésének feladása után a Nedis egyetlen fájlban elküldi Önnek a rendelések szállítási áttekintését, Ön pedig a fájlt könnyedén importálhatja rendszereibe. 

A kiszállítási információk a következőket tartalmazzák:

  • Csomag adatai
  • Feladott mennyiség
  • Nyomkövetési információk a csomag nyomon követéséhez