Magas követelmények és rendszeres tesztek

Ön csúcsminőségű termékeket szeretne kínálni vásárlóinak. Akárcsak mi! Termékeink a lehető legmagasabb termékszabványoknak felelnek meg. Az egyenletes minőség biztosítása érdekében beszállítóinkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és minden termékünk minőségét ellenőrizzük. 

Amfori BSCI az egészség, a biztonság, a környezet és a megfelelő dokumentáció érdekében

A Nedis igyekszik megfelelni az Amfori BSCI követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy minden
termékünket biztonságos munkahelyeken gyártják, ahol tiszteletben tartják az emberi jogokat, a dolgozók pedig az országos munkajogi törvényeknek megfelelő szerződésekkel rendelkeznek. 

Az Amfori egy társadalmi megfelelési kezdeményezés, amely azon dolgozik, hogy világszerte javítson a munkakörülményeken a beszállító gyárakban, és fenntartható ellátórendszert hozzon létre.

A termékek sajátunkként történő átvétele

Minden új bemutatott termék szigorú laborvizsgálatokon esik át a lehető legjobb termékszabványok biztosítása érdekében. A megfelelőségi nyilatkozat, a biztonsági adatlapok és a speciális terméktanúsítványok megtekintéséért látogasson el az adott termék részletes termékadatait mutató oldalra, és kattintson az (összes dokumentum megtekintése) gombra. Ha kérdése van, illetve szüksége van valamilyen dokumentumra, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Beszállítók ellenőrzése

A beszállítók rendszeres felügyeletével és az eredmények ellenőrzésével biztosítjuk, hogy Önnek mindig a megfelelő minőségű terméket szállítsuk ki. Beleértve:

  • Beszállítónál végzett audit
  • Logisztikai és minőségi ellenőrzés
  • Beszállító fejlesztése

Minőség – intelligens működésünk fontos része

Minőségellenőrzési csapatunk a szállítás előtt intenzív vizsgálatot folytat a kockázatbecslés, illetve statisztikai módszerek segítségével (AQL II-es szint). Minőségügyi problémák esetén javítunk a terméken/folyamaton. Ezek a megelőző intézkedések biztosítják az állandó, magas szintű minőséget.

  • Szállítás előtti vizsgálat
  • Panaszok kezelése
  • Termék és folyamat javítása

Ügyfélszolgálat

Ön jó ár-érték arányú termékeket szeretne kínálni a vásárlóinak. Akárcsak mi! Gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. Akár közvetlenül az Ön ügyfeleinek.

Ha Nedis termékeket választ, akkor személyes szolgáltatást választ. Elkötelezett termékszakértőnk boldogan megválaszolja az Ön és vásárlói esetleges kérdéseit. 

A második védvonalon pedig ott van minőségellenőrzési csapatunk: termékmenedzsereinkkel és a gyártókkal szorosan együttműködve biztosítják a felmerülő problémák megoldását.

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.