Intelligens üzleti partnere a B2B-hez

A Nedis jó ár-érték arányú termékeket kínál a vállalatának. Amikor fontos Önnek a minőség, a nagyszerű megjelenés és élmény, az érthető termékinformációk, a jobb üzleti lehetőségeket elősegítő saját márkás termékek, a személyes ügyfélszolgálat, amikor Önnek vagy a felhasználóknak kérdései vannak, szolgáltatásaink tökéletes választást jelentenek. 

Igen, regisztrálni szeretnék

Mit tehetünk Önért?

A Nedis több mint 35 éve partnere a viszonteladóknak. Elektronikával kapcsolatos megoldásokat és termékeket kínálunk az irodába vagy az irodán kívülre, illetve útközbeni használatra. Az Ön partnere is lehetünk. Nálunk valódi emberekkel fog együttműködni, akik ismerik Önt, és akikre mindig számíthat. Mindennél jobban tudjuk, hogy az egyedi körülmények idővel megváltozhatnak. Ezért összefoglaltunk néhányat azon lehetőségek közül, amelyekkel a különböző helyzetekben élhet:

Irodai és munkahelyi környezet

Mindegy, hogy alkalmazottai úton vannak, az irodában dolgoznak vagy valamilyen más környezetben tartózkodnak, Ön egyre jobban függ az elektronikai vagy elektronikával kapcsolatos termékektől. Garantáljuk a minőséget, az egyszerű használatot, az érthető információkat és a személyes ügyfélszolgálatot. Amellett, hogy a termékek jó ár-érték arányt képviselnek, pénzügyi előnyt is kínálunk Önnek azzal, hogy közvetlenül tőlünk vásárolhat.

Munkaadó branding

Az alkalmazottak a vállalata nagykövetei. A büszkeség és az értékekkel való azonosulás fontos tényezők egy nagyszerűen működő csapat létrejöttéhez. Lássa el vállalatát saját márkás termékekkel, és legyen szemtanúja, ahogy alkalmazottai egy erős, egységes csoport tagjaivá válnak. A saját márka ezt a szolgáltatást tudja nyújtani a beszerzéstől a kiszállításon keresztül a szervizig. 

Ajándékok és promóciós termékek

Ha ajándékokkal és további termékekkel teszi még erősebbé a márkáját, az nagyszerű lehetőségeket kínál. Hozzánk hasonlóan Ön is a legjobb termékeket és szolgáltatásokat szeretné nyújtani vásárlóinak vagy ügyfeleinek. A Nedis olyan elektronikai vagy elektronikával kapcsolatos termékeket tud ajánlani Önnek, amelyekkel vállalata magasabb szintre fejlődhet. A saját márka használata révén pedig teljesebbé tudja tenni az élményt. Az online és offline termékinformációknak, a használatra kész termékeknek és a garantált minőségnek köszönhetően Ön nyugodtan hátradőlhet, miközben vásárlói és ügyfelei is elégedettek lesznek.

Beszállítói és szervizpont

Minden termékünk könnyen telepíthető, és gyakran előre programozva szállítjuk őket. Ha valamihez egy kis beállításra van szükség, érthető útmutatót helyezünk el a dobozban, illetve minden felhasználót bővebb információval látunk el online, amennyiben pedig probléma merül fel, támogatói részlegünk online segít vállalatának és a felhasználónak. 

Annak lehetővé tétele, hogy vállalata többet érjen el az egyszerű, intelligens és jó ár-érték arányú elektronikai megoldásokkal.

Saját márkák

A Nedis teljes körű szolgáltatást nyújt, melybe beletartozik a beszerzés, a minőségellenőrzés, a tervezés és a logisztika is. Szeretné ennek a folyamatnak egyes részeit Ön intézni? Arra is van lehetőség, hogy a folyamatnak csak egy részét szervezze ki nekünk.

Mennyiségi kedvezmények

Várhatóan nagyobb mennyiségben fog egy adott terméket alkalmazni vagy értékesíteni? Dolgozzon együtt a Nedisszel, és éljen ezzel az óriási lehetőséggel! Mi mindenről gondoskodunk, a termékek beszerzésétől a csomagolás létrehozásán és a tervezésen át egészen a termékek tényleges kiszállításáig.

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.