A Nedis SmartLife kényelmes megoldásokat kínál, segít időt megtakarítani és kényelmet teremteni. Az alkalmazással vagy hangvezérléssel az alkalmazások végtelen számát és lehetőségét vezérelheted és kapcsolhatod össze.

Párosítsa a lenyűgöző dizájnt az okos technológiával!

A belső terünk és életmódunk mostantól egyszerre lehet szép és technológiailag jól felszerelt! Legyen büszke fantasztikusan szép otthonára, de közben ne adja ki az irányítást a kezéből! Teremtsen kellemes hangulatot a fények tompításával a bekuckózós estéken vagy vigyen fényt otthonába, ha épp dolgoznia kell.

Ki áll az ajtóban?

Ezt könnyedén megmondhatja, hiszen elég csak rápillantania okostelefonjára vagy tabletjére. Mondja el a szomszédnak, aki épp becsengetett Önnek, hogy máris nyitja az ajtót, mert most ért haza. Oda, ahol el igazén el tud lazulni és ahol igazán biztonságban érzi magát. Azzal, hogy rajta tarthatjuk a szemünket az ingatlanunkon vagy épp intelligens biztonsági rendszerrel szereljük fel, hatalmas szabadságot kapunk és aggodalom nélkül tölthetjük el időnket az otthonunktól távol.

Az energiatakarékosság egyszerű módjai

Minden nap használjuk az elektromos áramot és ezt felelősségteljesen szeretnénk tenni a következő generációk miatt is. Még a már meglévő készülékek is lehetnek okosabbak és energiahatékonyabbak, ha azt szeretnénk. Tudjon meg többet a használatukról és az előre programozás előnyeiről, hogy jól szórakozzon és egy kicsivel könnyebbek legyenek a mindennapok: gondoskodjon róla, hogy a rádió azonnal bekapcsol, amikor belép egy helyiségbe vagy készítse el kávéját az ágyból egy vasárnap reggelen.

Teljes nyugalom

A szeretteinkről való gondoskodásnak sok formája van – különösen a mai modern világban. Vigyázzon otthonára okostelefonján vagy tabletjén keresztül, legyen teljesen nyugodt, valamint nyugtassa meg a vonal másik végén lévő személyt is hangjával. A WIFI-s okos IP-kamerák az Ön kibővített érzékszervei.

Az irányítás ujjbegyei alatt hever

Nem kell lecserélnie a csodaszép hagyományos villanykörtéket és dizájner lámpákat – és a kapcsolót sem kell keresgélnie a falon, hiszen a kapcsolók már a múlté. Kapcsolja fel a villanyt még azelőtt, hogy belépne a helyiségbe, használjon hangparancsokat vagy válassza megvilágított kapcsolót. Élvezze a könnyed irányítást!