Mi az USB PD?

Az USB Power Delivery, röviden USB PD, olyan új technológia, amely a modern élet mindennapi kényelmetlenségeit kiküszöbölő megoldást nyújt. Lehetővé teszi, hogy az akkumulátor károsítása nélkül minden készülékét egyetlen töltővel töltse. Biztonságosan használható, intelligens megoldás a készülékek gyors töltéséhez.

 

Az USB Power Deliveryről röviden:

  • Egy töltő minden készülékhez
  • Intelligens és biztonságos töltés
  • Gyorstöltés minden készülékhez

Készen áll a töltés jövőjére?

Tapasztalja meg az összes készülék egy töltővel való töltésének kényelmét és egyszerűségét.

Miért érdemes az USB Power Delivery megoldást választani?

Az USB PD-vel nemcsak ma, hanem az eljövendő években is könnyebb a töltés.
Olvasson tovább, és ismerje meg e technológia legnagyobb előnyeit.

 

Thumbnail

Egy töltő minden készülékhez

Manapság majdnem mindegyik készüléket USB-töltővel használjuk, de sikerült már Önnek valaha első próbálkozásra csatlakoztatni a töltőt? Szerencsére az USB PD USB-C csatlakozókkal rendelkezik, amelyek megfordíthatók. Soha többé nem kell megküzdenie töltőjével!

E csatlakozóval ráadásul több készüléket tölthet egyetlen töltővel. Mindegy, hogy az okostelefonja, táblagépe, okosórája vagy laptopja. Ha lehet USB-C csatlakozóval használni, tölthető Power Deliveryvel.
 

Intelligens technológia a hatékonyabb és biztonságosabb töltéshez

Valószínűleg már Ön is hallott felrobbanó töltőkről vagy kigyulladó készülékekről. Ezt legtöbbször a bemeneti teljesítmény okozza. Ha a töltő túl nagy feszültséget juttat a készülékbe, az rövidzárlatot vagy túlmelegedést okozhat.

A Power Delivery töltők intelligens technológiával orvosolják e problémát. A töltő intelligens működésének köszönhetően épp megfelelő árammal látja el készülékét. Ez azt jelenti, hogy okostelefonját, táblagépét és laptopját mind eltérő feszültséggel.
 

Töltés gyorsan, gyorsabban és leggyorsabban

Az okostelefon töltése alatti várakozás manapság az élet egyik legkellemetlenebb része. Beruházhat egy nagyobb teljesítményű töltőbe, de mint említettük, ez biztonsági kockázatot hordoz.

Az USB Power Delivery intelligens technológiái 70%-kal gyorsabb töltést tesznek Önnek lehetővé. Hogyan? A készüléke által kezelhető legnagyobb, biztonságos teljesítményt nyújtják. Ezáltal végre iPhone készülékét is gyorsan feltöltheti.*

Kompatibilis a készülékem az USB PD-vel?

Csaknem az összes új okostelefon, táblagép, laptop és hordható termék támogatja az USB PD használatát. A PD töltőkínálatban olyan akár 100 W teljesítményű töltők találhatók meg, amelyek elég nagy teljesítményűek laptopja, és elég intelligensek egyéb eszközök töltéséhez.
Az Apple, LG, Google és Dell nagynevű vállalatok már beépítették őket, és egyre többen követik példájukat.

*Megjegyzés: Csak az iPhone 8 és újabb változatok támogatják az USB PD-t. A Samsung okostelefonok és táblagépek nem támogatják a Power Deliveryt, mivel egyéb technológiákat használnak.