Milyen töltőre van szükségem egy iPhone 15 készülékhez?

Az Apple legújabb iPhone 15 modellje töltő nélkül érkezik. Olvasson tovább, hogy megtudja az iPhone 15 töltésével kapcsolatos alapvető információkat.

 

 

 

A Lightningot USB-C váltja fel

Az Apple új iPhone 15 készüléke USB-C porttal rendelkezik a töltéshez és adatátvitelhez, amely a korábban használt Lightning portot váltja fel. Ez az átállás leegyszerűsíti az iPhone töltési folyamatát, csökkentve az összes eszközhöz szükséges kábelek és töltők számát.


 

Mekkora az iPhone 15 töltési sebessége?

Az Apple kijelentette, hogy körülbelül 30 percet igényel az akkumulátor 50%-os töltöttségének elérése. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ehhez a sebességhez szükséges töltő nincs a dobozban, azt külön kell megvásárolni.

A megadott töltési idő elérése a megfelelő teljesítményű töltő használatától függ.

 

Melyik a legjobb töltő az iPhone 15 készülékhez?

Az iPhone 15 20 wattos töltést támogat, ami a leggyorsabb töltési sebesség eléréséhez szükséges minimális teljesítményt jelenti. Azonban nem árt, ha nagyobb watt-teljesítményű töltőt használsz. A modern USB-töltők beépített védintézkedésekkel rendelkeznek a túltöltés és a készülék károsodásának megelőzésére.

 

Nedis USB-C töltők:

Azok számára, akiknek gyakran van szükségük több töltőportra, a Nedis több porttal rendelkező töltőket kínál. A 35 wattos töltővel egyszerre töltheti iPhone 15 készülékét és egy macbook air-t vagy egy Apple órát.  

 

Nedis Multiport USB adapterek: 

Mi a helyzet az USB-C kábellel?

 

 

 

Ne feledje, hogy az USB-C kábel is fontos része a minél gyorsabb töltésnek. Az iPhone-hoz mellékelt kábel elegendő a töltéshez. De vegye figyelembe, hogy az adatátviteli sebesség 480 Mbps-ra korlátozódik. A Nedis kínálatában több olyan USB-C kábel is megtalálható, amelyek nagyobb adatátviteli sebességre képesek, és hosszabb hosszúságban is elérhetőek az optimális rugalmasság érdekében. 

 

Nedis USB kábelek