Nedis SmartLife 

A legegyszerűbb út az intelligens otthonhoz

A Nedis Smartlife egy olyan intelligens otthoni rendszer, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelje és felügyelje otthoni készülékeit és eszközeit. A Nedis Smartlife alkalmazással bárhonnan és bármikor könnyedén beállíthatja, kezelheti és vezérelheti lámpáit, konnektorait, termosztátjait, kameráit és egyéb okos eszközeit. Az alkalmazás egy központi és felhasználóbarát felületet biztosít az összes okoseszközének kezeléséhez, lehetőséget ad egyéni rutinok létrehozására, ütemezések beállítására és értesítések fogadására. A Nedis Smartlife segítségével otthonát okosotthonná alakíthatja, és élvezheti az ezzel járó kényelmet és nyugalmat.

 

Összes termék megtekintése

Csatlakoztasson, irányítson és kombináljon!

 

Választék

A Nedis SmartLife számos innovatív megoldást kínál, amelyek hatékonyabbá, költséghatékonyabbá és kényelmesebbé teszik otthonát. Egyetlen gombnyomással irányíthatja energiafogyasztását, csökkentheti költségeit, miközben komfortérzetét is javíthatja. Kiterjedt termékcsaládunkban mindenki számára van valami, és minden egyes terméket gondosan úgy terveztünk meg, hogy javítsa az általános vásárlói élményt. Akár a világítást, a konnektorokat, a termosztátokat, a kamerákat vagy bármilyen más intelligens eszközt szeretne vezérelni, a Nedis SmartLife gondoskodik róla. Termékeink zökkenőmentesen működnek együtt, hogy egy olyan intelligens otthoni ökoszisztémát hozzanak létre, amely egyszerre funkcionális és könnyen használható.

A Nedis SmartLife az Ön és a környezetében élők egészségét és biztonságát helyezi előtérbe. Termékkínálatunk olyan megoldásokat kínál, amelyek segítségével nyomon követheti és javíthatja személyes jólétét. Felhasználóbarát alkalmazásunkkal könnyedén kezelheti és vezérelheti az összes okoseszközét, így nyugalmat és biztonságosabb, egészségesebb életet biztosít.

 

Tudjon meg többet

 

Nedis A SmartLife számos lehetőséget kínál az Ön, családja és vagyontárgyai védelmére. A kamerák, érzékelők és videós kapucsengők választékával bármikor gondoskodhat otthona biztonságáról. Kameráink bármilyen váratlan eseményt megfigyelhetnek otthonában, érzékelőink pedig figyelmeztethetik Önt a potenciális veszélyekre, például gázszivárgásra vagy tűzre. A videós kapucsengővel pedig még az ajtó kinyitása előtt láthatja, hogy ki áll az ajtaja előtt, így még nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt Önnek. A Nedis SmartLife segítségével Ön is magabiztos és védett lehet, hogy biztonságban érezze magát otthonában.
 

Tudjon meg többet

 

A Nedis SmartLife nem csak az otthoni készülékek és eszközök vezérlését teszi lehetővé okostelefonon vagy hangutasításokkal, hanem segít az energiaköltségek megtakarításában is. Könnyedén nyomon követheti és beállíthatja energiafogyasztását, lekapcsolva a villanyt, ha nincs a szobában, vagy leeresztve a redőnyöket, hogy nyáron távol tartsa a hőséget. Intelligens termékeink választéka lehetővé teszi, hogy kényelmesen éljen, miközben odafigyel az energiafelhasználásra, csökkenti a költségeket és hozzájárul egy fenntarthatóbb jövőhöz. A Nedis SmartLife segítségével mindkét világból a legjobbat élvezheti - a kényelmet és a megtakarítást.

 

Tudjon meg többet

 

 

Miután az alapvető szükségleteinket kielégítettük, mindannyian kényelmesen akarunk élni és megkönnyíteni az életünket. Itt jön a képbe a Nedis SmartLife. Termékeink egyszerűvé teszik az otthoni automatizálást, lehetővé téve, hogy az Ön igényeinek megfelelő hangulatot teremtsen. Azzal, hogy intelligens eszközeit hangutasításokkal vagy egy gombnyomással vezérelheti, könnyedén élvezheti a nyugodt és kényelmes otthoni környezetet. Akár hangulatos légkört szeretne teremteni, akár a szórakozás hangulatát szeretné beállítani, vagy a pihentetőbb alvás érdekében beállítani a hőmérsékletet és a világítást, a Nedis SmartLife kínálja a megoldást az Ön számára. Tapasztalja meg az intelligens otthon kényelmét és egyszerűségét innovatív termékeinkkel.

 

Tudjon meg többet

 

Alkalmazás

A Nedis SmartLife alkalmazás egy központi csomópont az összes okoseszközének okostelefonról vagy táblagépről történő kezeléséhez és vezérléséhez. Ez a felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi az összes intelligens termékének beállítását, felügyeletét és vezérlését, beleértve a lámpákat, konnektorokat, termosztátokat, kamerákat és még sok mást. Egyéni rutinok létrehozására, ütemezések beállítására és értesítések fogadására alkalmas, így bárhonnan és bármikor teljes mértékben irányíthatja intelligens otthonát. Akár otthon van, akár nem, a Nedis SmartLife alkalmazással mindig kapcsolatban maradhat okoseszközeivel, és nyugalmat biztosít. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, elegáns felülettel és intuitív navigációval, így néhány érintéssel könnyedén kezelheti az összes okoseszközét. Fejlessze otthonát okosotthonná a Nedis SmartLife alkalmazással.


A Nedis SmartLife alkalmazás ingyenesen elérhető a App Store vagy a Google Play oldalon.

Technológia

A Nedis SmartLife egy olyan intelligens otthoni platform, amely zökkenőmentes és sokoldalú megoldást kínál otthona számára. Termékeink több kommunikációs protokollal kompatibilisek, beleértve a Wi-Fi-t, a Zigbee-t és a Bluetooth-t, így könnyen csatlakoztathatja és vezérelheti az összes okoseszközét. Ez a széles körű kompatibilitás azt jelenti, hogy a kommunikációs protokolltól függetlenül kombinálhatja a különböző intelligens termékeket, és mindegyiket a Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül vezérelheti. Termékeinket úgy terveztük, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt meglévő technológiájával, így egyszerűen korszerűsítheti otthonát, és megtapasztalhatja a csatlakoztatott életmód kényelmét és komfortját. Válassza a Nedis SmartLife-ot egy olyan intelligens otthoni megoldásért, amely egyszerre sokoldalú és felhasználóbarát.

 

Tökéletes egyedül. Félelmetes együtt.

A forgatókönyvek és automatizációk segítségével intelligens otthont hozhatunk létre. Egy feltétel alapján bármely más Nedis SmartLife terméket vezérelhet. Ezen automatizációk használatával és optimalizálásával a termékek zökkenőmentesen működnek együtt. A könnyen használható Nedis SmartLife alkalmazással néhány kattintással beállítható egy forgatókönyv, Ön kreatív lehet, és egyre több terméket és forgatókönyvet adhat hozzá, mindezeket egyedi és személyes intelligens otthonává kombinálva. A határ a csillagos ég, különösen a Nedis SmartLife széles választékával!

Nedis SmartLife termékcsoportok

Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy életét hatékonyabbá, könnyebbé és okosabbá tegye. Intelligens izzók, dugaljak, érzékelők, füstérzékelők vagy egy intelligens videócsengő, amellyel láthatja, ki csenget. Az induláshoz mindössze egy okostelefonra, Wi-Fi-re és a Nedis SmartLife alkalmazásra van szüksége.

Világítás

 

Megtekintés most

Kamerák

 

Megtekintés most

Energia

 

Megtekintés most

Éghajlat

 

Megtekintés most

Belföldi

 

Megtekintés most

Vezérlés

 

Megtekintés most

Biztonság és védelem

 

Megtekintés most

Egészség

 

Megtekintés most