A Nedis SmartLife kényelmes megoldásokat kínál, segít időt megtakarítani és kényelmet teremteni. Az alkalmazással vagy hangvezérléssel az alkalmazások végtelen számát és lehetőségét vezérelheted és kapcsolhatod össze.

Üzleti ügyfél vagy?

Add hozzá a Nedis SmartLife-ot a készletedhez!

A Nedis® SmartLife a legegyszerűbb út az okosotthonhoz

Kezdd el most, és élvezd a Nedis SmartLife előnyeit!

  • Nincs szükség teljes start-up-készlethez, elosztóra, hálózati átjáróra vagy hídra
  • Együttműködik az Amazon Alexával és a Google Home-mal
  • Az alkalmazással a telefonodon keresztül vezérelheted az okosotthonodat
  • Összekapcsolhatod a különféle SmartLife-termékeket
  • Beállíthatsz ütemezést a továbbfejlesztett okos viselkedéshez

Okos, megfizethető és egyértelmű – és folyamatosan fejlesztünk és hozzáadunk új termékeket és opciókat.

Fedezze fel a SmartLife sorozatot a Nedis®-től

Csatlakozás

Csatlakoztassa a Nedis® SmartLife termékeket közvetlenül a WiFi-hálózatára különálló hub nélkül.

Miután kicsomagolta vadiúj intelligens készülékeit, vezeték nélkül csatlakoztathatja azokat meglévő WiFi-hálózatához és máris használhatja őket. Az egyetlen dolog, amire szüksége lesz, az a WiFi jelszava!

Minden termék önmagában elég intelligens ahhoz, hogy közvetlenül a routerével kommunikáljon, hub, átjáró vagy áthidaló nélkül. Nincs szükség egy egész kezdőkészletre, egy termékkel is elkezdheti otthona átalakítását, az ingyenes alkalmazással máris felfedezheti az intelligens életet.

Vezérlés

Vezérelje az összes terméket a Nedis® SmartLife alkalmazással, vagy csatlakoztassa az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztensekhez és alkalmazzon hangvezérlést.

A Nedis® SmartLife alkalmazás teljes irányítást biztosít az intelligens termékekhez. Hozzon létre lehetőségeket az automatizált funkciókhoz vagy ellenőrizze és irányítsa egyénileg az intelligens termékeket. Nem számít merre jár épp, ha van internet-hozzáférése, a telefonjáról vezérelheti az összes telepített terméket. Elfelejtette kikapcsolni a vasalót?! Aggodalomra semmi ok! Kapcsolja ki bárhol is legyen, érezze magát biztonságban.
Ugyanez vonatkozik a hangvezérlésre is. Egyszerűen használhat intelligens hangszórót az otthonában, de a telefonján lévő Google Assistant is ugyanolyan hasznos lehet – otthon vagy másutt.

Kombináljon

Kombináljon különböző SmartLife termékeket és állítson be időzítéseket a fejlettebb intelligens megoldáshokhoz.

Még csak egy terméke van, de szeretné intelligenssé tenni az egész otthonát? A Nedis® SmartLife termékcsaláddal egyetlen alkalmazás segítségével intelligenssé teheti otthonát. Kombináljon különböző megoldásokat: vigyázzon szeretteire, automatikusan vezérelje a redőnyöket ezáltal szabályozza az egyes helyiségek hőmérsékletét, egy intelligens csatlakozóval vegye lejjebb a fényeket automatikusan ha felkacsolja a Tv-t, vagy egy érzékelő segítségével egyszerűen kapcsolja be a világítást, ha belép egy szobába.
 
Mindez lehetséges a Nedis® SmartLife termékeivel, amelyet folyamatosan bővítünk, így idővel még több lehetőséget kínálunk.

A SmartLife termékek

A szabad élet a biztonság és a védettség érzetével kezdődik. Monitorozza és rögzítse az ingatlanján történő eseményeket ezekkel a kiváló minőségű biztonsági kamerákkal, amelyek teljes 2 irányú audióval akár vissza is szólnak Önnek az okostelefonja használatával.

 

Termékek megtekintése

 

Amellett, hogy lehetővé teszik az okostelefon vagy hangvezérlés általi vezérlést, a SmartLife érzékelőkkel automatikusan is végrehajtathatók különböző folyamatok. Használja az érzékelőket az intelligens biztonsági rendszere részeként, és élvezze a kényelmet, amelyet a világítás és a készülékek belépéskori automatikus bekapcsolása biztosít.

 

Termékek megtekintése

 

Az intelligens csatlakozókkal bármilyen készülék intelligens készülékké változtatható. Kapcsolja be és ki a készülékeket távoli módon a telefonja vagy hangvezérlés használatával – vagy ütemezze bármilyen készülék működését a világítástól a tűzhelyeken át akár az elektromos takarókig, az Önnek leginkább megfelelő időpontokban. A praktikus teljesítményfigyelő segítségével mérhetővé válik a készülékek energiafelhasználása, mind az adott időpontban, mind hosszú távon. Így az okos élet mellett környezetbarát életet is folytathat.

 

Termékek megtekintése

 

Vezérelje a SmartLife izzók árnyalatát és fényerejét távoli módon vagy automatikusan. Teremtse meg a tökéletes környezetet minden alkalomra – legyen szó akár filmnézésről, akár romantikus vacsoráról. Cserélje le a hagyományos villanykapcsolókat otthonában – intelligens fali kapcsolóink biztosítják az okostelefonon vagy hangvezérlésen keresztüli, automatikus vagy távoli vezérlést. Emellett természetesen a régi idők emlékére ezek a kapcsolók is használhatóak manuálisan is.

 

Termékek megtekintése

 

Töltse le a SmartLife alkalmazást

Vezérelje és monitorozza az összes készülékét a mobilalkalmazásunk által biztosított okos élet módszerrel.

Nincs szükség költséges átjárókra és bonyolult hubokra. A SmartLife esetében csupán Wi-Fi-kapcsolat szükséges.

Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket a készülékei számára, vagy vezérelje az otthonát bárhonnan a SmartLife alkalmazással. Bizonyos lépéseket automatikusan elvégeztethet a napszaktól, a rendelkezésre álló fénytől, az időjárástól és a napfénytől függően. Vagy bármely más készülék állapotától függően.

Az Amazon Alexa és a Google Home használatával szó szerint megmondhatja a készülékeinek, hogy mit akar végrehajtatni velük.

A SmartLife alkalmazás ingyenesen rendelkezésre áll az App Store vagy a Google Play áruházban.

 

Download de Nedis SmartLife app in de App store

Ontdek het op Google Play