Tartsa biztonságban szeretteit és tulajdonát a Nedis SmartLife segítségével

Otthonának intelligens módon történő biztosítása most könnyebb, mint valaha. A legújabb generációs intelligens kamerák vagy csengők segítségével mindig szemmel tarthatja ingatlanát és tulajdonát.

Intelligens felügyelet

Otthonának biztosítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Nedis SmartLife kamerák és videócsengők segítségével mindig láthatja, hogy mi történik a házában és a háza körül. Ezeket a kamerákat az Ön preferenciái szerint állíthatja be. Kiválaszthatja, hogy csak bizonyos időpontokban vagy csak akkor rögzítsenek, ha egy személyt észlelnek. A videoklipek biztonságosan tárolódnak a kamerán SD-kártyán vagy a felhőben. Így mindig hozzáférhet a felvételekhez a korábbi felvételekhez vagy az aktuális helyzet élőben történő megtekintéséhez. 

 

Az összes felügyeleti termék megtekintése

Intelligens érzékelők

A ház védelme több érzékelő segítségével is megoldható. Ezek az érzékelők érzékelik, hogy egy ajtó vagy ablak kinyílik vagy becsukódik-e. Azt is érzékelik, ha egy személy belép egy helyiségbe. A Nedis SmartLife alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy érzékelő aktiválódása esetén műveleteket állítson be egy másik intelligens termékhez. Természetesen értesítés érkezik az okostelefonjára, ha egy érzékelő aktiválódik. Ahelyett, hogy csak figyelmeztetnének, a kamerák vagy érzékelők sokkal többre képesek, ha más termékekkel, például lámpákkal vagy szirénával kombinálva elriasztják a betolakodókat.

 

Összes érzékelő megtekintése

Füst-, CO- és gázérzékelés

A biztonság azt is jelenti, hogy védve vagyunk a tűz, a CO és a gázszivárgás ellen. A Nedis SmartLife választék több olyan érzékelőt kínál, amelyek képesek a füst, a CO és még a gáz érzékelésére is. Amellett, hogy az érzékelő hangos riasztást ad, értesítést is kap a telefonjára. Ha az érzékelőket más SmartLife termékekkel kombinálja, akkor forgatókönyvek segítségével vészhelyzet esetén bekapcsolhatja a világítást és automatikusan kinyithatja a redőnyt. Az intelligens füstérzékelőt kombinálhatja az intelligens izzókkal is, hogy éjszaka, amikor működésbe lép, automatikusan bekapcsolja a világítást, így nem kell keresnie a villanykapcsolót.

 

Lásd az összes érzékelőt

Maradjon biztonságban az intelligens világítással

Egyetlen alkalmazással vezérelheti a teljes fénybeállítást otthonában. Még csak otthon sem kell lennie! Irányítsa az összes lámpáját bárhonnan. Felkapcsolhatja a világítást, amikor hazafelé tart a munkából, így nem sötétben érkezik meg. Az alkalmazással ütemterveket hozhatsz létre. Halkítsa le a lámpákat vacsoraidő körül, vagy automatikusan kapcsolja be őket reggel 8 órakor. Még a világítást is automatizálhatja az alkalmazásban található földrajzi helymeghatározás segítségével. Ha a telefonod a házad közelében van, a világításod automatikusan bekapcsol. Vagy használja a helyi napfelkeltét vagy napnyugtát az automatizálásban, hogy a lámpák le- vagy felkapcsolódjanak, amikor a nap lemegy.

 

Lásd al világítástechnikai termékek

Van még

Energia

Irányítsa a házában felhasznált energiát.

 

Tudjon meg többet

Comfort

Teremtse meg a tökéletes hangulatot a Nedis SmartLife segítségével

 

Tudjon meg többet

Egészség

Figyelje és javítsa egészségét

 

Tudjon meg többet