Éljen okosan és kövesse nyomon egészségét a Nedis SmartLife segítségével

Az intelligens otthon az irányításról szól, és nyugalmat nyújt Önnek. És mi lehetne fontosabb, mint az Ön és a számára fontos emberek egészsége. Egyre több egészségügyi termék válik elérhetővé intelligens változatban, amelyek számos előnyt kínálnak. Az intelligens egészségügyi eszközök nagy előnye az alkalmazással való kapcsolatuk, amely további betekintést nyújt, és lehetővé teszi az információk kombinálását és egy átfogó kép kialakítását.

 

Összes egészségügyi termék megtekintése

Időbeli mérések

Legyen szó a testsúlyról, a vérnyomásról, a vér oxigénszintjéről vagy a hőmérsékletről, ezek időről időre változnak. A Smart health termékek egyik legnagyobb előnye, hogy a mérések automatikusan elmentésre kerülnek az alkalmazásban. Azzal, hogy nyomon követi az egészségét, könnyen hozzáférhet annak fejlődéséhez. Így könnyebben nyomon követheti súlyát vagy más olyan változásokat, amelyek egészségügyi problémákra utalhatnak, illetve motiválttá válik a diéta és a testmozgás fenntartására, amikor a célsúlya elérhető közelségbe kerül. 

Grafikonok, grafikonok, grafikonok

Ha gyors áttekintésben látja az egészségügyi adatait, könnyebben tudja, mi történik az egészségével. A Nedis SmartLife alkalmazásban könnyen láthatja, hogy mi történik Az egészségére vonatkozó mérései hosszú ideig tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy napra, hétre, hónapra vagy akár évre lebontva is összehasonlíthatja. Mindezt vizuális megjelenítésben adjuk meg. Így többet tudhat meg az egészségéről, és gyorsan láthatja, hogy van-e változás. A grafikont nagyon egyszerűen megmutathatja az orvosnak is, így az jobb tanácsokat adhat Önnek.
 

Egészségügyi adatok távoli megosztása

Intelligens egészségügyi termékeink felhasználójaként távolról is megoszthatja egészségügyi adatait Ez hasznos lehet, ha szerettei szemmel akarják tartani Önt, vagy fordítva. Az Ön által tárolt adatok, valamint szerettei adatai mindig kéznél vannak és könnyen leolvashatók. Állítson be értesítéseket, amikor egy adott mérést elér. Tudni fogja, mikor ünnepelheti a pulzusszám vagy a vérnyomás javulását. Ezek a készülékek akár valós időben is elküldhetik a felhasználó egészségügyi adatait orvosának vagy más egészségügyi szakembernek.
 

Van még

Energia

Irányítsa a házában felhasznált energiát.

 

 

Tudjon meg többet

Comfort

Teremtse meg a tökéletes hangulatot a Nedis SmartLife segítségével

 

 

Tudjon meg többet

Biztonság

Tartsa biztonságban házát, tárgyait és szeretteit a Nedis SmartLife segítségével

 

Tudjon meg többet