Irányítsa energiafogyasztását a Nedis SmartLife segítségével

Minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy megtaláljuk a módját az energia hatékonyabb felhasználásának. Ha csak annyi áramot és fűtést használunk, amennyire valóban szükségünk van, az mind a pénztárcánk, mind a bolygónk javát szolgálja. Ehhez először is be kell látnia az energiafogyasztását. Csak ezután tud ennek megfelelően cselekedni és ellenőrzés alá vonni.

Tudja, mi folyik itt

Az Ön energiaszámlája az otthona teljes energiafogyasztását mutatja, de nem ad áttekintést a készülékekről és azok villamosenergia-fogyasztásáról. Ahhoz, hogy csökkentse az áramfogyasztását, tudnia kell, hogy mely termékek mennyi áramot fogyasztanak. Az energiafigyelővel felszerelt okos dugaljjal mérheti, hogy termékszinten mennyi áramot használ. Így tudni fogja, hogy megéri-e a beruházást, ha hűtőszekrényét vagy szárítógépét egy újabb, energiatakarékosabb modellre cseréli. Az okosdugóval azt is megtudhatja, hogy mennyi áramot használ egy termék készenléti ideje alatt. Erre úgy reagálhat, hogy kikapcsolja a készüléket, vagy beállíthat egy időbeosztást, hogy akkor kapcsolja be, amikor szüksége van rá.

 

Nedis SmartLife energiatakarékosság

Csak akkor használja a fűtést, ha szükséges

Sok esetben a lakás fűtése a legnagyobb kiadás a teljes energiaszámlában. Tehát a fűtésen való spórolásnak van a legnagyobb hatása a vonal alatti számra. Már anélkül is elkezdheti a megtakarítást, hogy a hőmérsékletet lejjebb tekerné. Egyszerűen csak akkor kapcsolja be a fűtést helyiségenként, amikor arra szükség van. A Nedis SmartLife radiátortermosztátunkkal távolról is nyithatja vagy zárhatja a radiátort, ütemezés alapján vagy egy másik okoseszköz (pl. érzékelő) kiváltására. Automatikusan kikapcsolhatja, amikor elhagyja a házat, vagy automatikusan bekapcsolhatja a fűtést az irodájában szerdánként, amikor otthonról dolgozik. Ez az intelligens radiátorszelep még akkor is kikapcsolja a fűtést, ha nyitott ablak okozta hőmérséklet-csökkenést érzékel, így elkerülhető a felesleges fűtés.

 

Lásd a termékeket

Automatizálja az energiatakarékosságot

Halkítsa le vagy kapcsolja le a villanyt, ha nincs a szobában, vagy nyáron engedje le a redőnyöket, hogy ne legyen meleg. Ez könnyen elvégezhető az alkalmazásban található tartózkodási helyének használatával. Amikor a telefonja elhagyja az ingatlant, a világítás fűtése vagy a ventilátor automatikusan kikapcsol. Vagy használja a helyi napfelkeltét az automatizálásban, hogy kikapcsolja az izzókat, vagy bekapcsolja, amikor a nap lemegy.

 

Lásd a termékeket

Van még

Comfort

Teremtse meg a tökéletes hangulatot a Nedis SmartLife segítségével

 

Tudjon meg többet

Egészség

Figyelje és javítsa egészségét

 

 

Tudjon meg többet

Biztonság

Tartsa biztonságban házát, tárgyait és szeretteit

 

Tudjon meg többet