Kényelmesen és nyugodtan a Nedis SmartLife segítségével

Ha minden alapvető szükségletünk kielégített, szeretjük kényelmessé és egyszerűvé tenni a dolgokat. A Nedis SmartLife termékek pontosan ezt teszik az automatizmusok, a hangvezérlés és a hangulat beállítására szolgáló bármilyen opció lehetővé tételével.

 

Kényelmes környezet

Télen mindannyian szeretjük a meleget és az otthonosságot. A Nedis SmartLife fűtőtestek önmagukban vagy más Nedis SmartLife készülékekkel kombinálva is használhatók. Beállíthat időbeosztást, hogy kikapcsolja a fűtést, amikor elmegy, vagy bekapcsolja, amikor hazafelé tart, és meleg házba érkezik. A hőmérsékletet az alkalmazáson keresztül vagy a hangja segítségével állíthatja be kedvenc hangalapú asszisztensével, például a Google Home vagy az Amazon Alexa segítségével.
A forró nyárban ugyanezt megteheti, ha hűvös környezetre vágyik. A légkondicionálók és ventilátorok tökéletesen alkalmasak az otthoni vagy kisebb irodai helyiségek gyors hűtésére. Ha pedig időbeosztást és automatizálást használ, akkor nem kell aggódnia a használatuk miatt.
 

Lásd a termékeket

Legyen világosság!

Világítsa meg otthonát a Nedis SmartLife különböző lámpáival. A villanykörtéktől a fényszalagokon át a dekoratív világításig széles választékból választhat. Az izzók használhatók a lámpatestekben az asztal fölött, az irodában vagy akár a fürdőszobában. A fénycsíkok használatával remekül szabályozhatja, hogy mennyi fényt szeretne egy adott helyiségben, például a konyhában a konyhaszekrények alatt vagy a játékszobában. A fénycsíkok vékony fénycsíkok, amelyek hosszra vághatók és könnyen felszerelhetők bárhová. Akár a kerti partin vagy karácsonykor a Nedis SmartLife dekorációs fényekkel csodálatos hangulatot teremthet!

 

Lásd a termékeket

Tisztítás

A robotporszívó képes söprögetni, porszívózni és felmosni otthonát, miközben Ön valami mást csinál, vagy akár akkor is, amikor Ön nincs otthon. Beállíthat egy napi vagy heti takarítási ütemtervet, vagy a robotporszívót közvetlenül otthonának egy adott pontjára küldheti. Nem kell magad takarítanod, hagyd, hogy a készülékek elvégezzék a munkát.
Talán még ennél is fontosabb a kényelmes lakáshoz a tiszta, egészséges levegő. Az önszabályozó párásítókkal Ön irányíthatja környezetét, és automatikusan egészséges, egyenletes légkört biztosít a szobában. Ez a legjobb módja annak, hogy megakadályozza a penész, a nedvesség és a penész kialakulását otthonában.

 

Lásd a termékeket
 

Flóra és Fauna

Mindennapi életünkben nem feledkezhetünk meg szőrös barátainkról és gyönyörű növényeinkről, amelyeknek szükségük van a figyelmünkre. Ezekkel a SmartLife megoldásokkal segíthetsz a növény- és állatvilágnak az otthonodban és környékén. Állítson be időbeosztást háziállatai etetésére, amikor Ön nincs otthon. Pontosan beprogramozhatja, hogy a nap mely szakában milyen mennyiségű eledelt adjon ki. Gondoskodjon optimálisan növényeiről, és mindig biztosítsa számukra a megfelelő mennyiségű vizet. A praktikus öntözőrendszernek köszönhetően soha többé nem kell aggódnia az elhalt vagy gyenge növények miatt, még akkor sem, ha nyaraláson vagy szabadságon van. Egyszerűen állítson be ütemtervet a Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül, és élvezze az egészséges és zöld növényeket.
 

Lásd a termékeket

Van még

Energia

Irányítsa a házában felhasznált energiát.

 

 

Tudjon meg többet

Egészség

Figyelemmel kíséri és javítja egészségét

 

 

Tudjon meg többet

Biztonság

Tartsa biztonságban házát, tárgyait és szeretteit

 

 

Tudjon meg többet