Bővítse ki intelligens lehetőségeit a Nedis® és a Zigbee segítségével

Költséghatékony és energiatakarékos intelligens megoldást keres? Bővítse ki otthona SmartLife-lehetőségeit a Zigbee segítségével!

A Zigbee egy alternatív Wi-Fi-protokoll, melynek fő előnye az alacsony energiafogyasztás. Ez lehetővé teszi, hogy a kisméretű vezeték nélküli érzékelők akár több évig is működőképesek maradjanak egyetlen elemmel. Állandó Wi-Fi-kapcsolat használata helyett a Zigbee figyel, és csak akkor fogyaszt energiát, amikor arra szükség van.

Az új Zigbee-kínálatunk különböző típusú érzékelőket és egy távirányítót tartalmaz, melyek segítségével egész otthonát vezérelheti. Felügyelheti a mozgatást, illetve az ajtók és ablakok kinyitását, valamint szemmel tarthatja a belső hőmérsékletet.

 

• Vezeték nélküli – elhelyezheti az érzékelőket bárhová, ahová szeretné.
• Költséghatékony – bárki számára elérhető, aki okosotthonra vágyik.
• Nincs késleltetés – egy másodperc alatti reakcióidő.

Folyamatosan bővítjük a Zigbee- és SmartLife-termékeink kínálatát. Fedezze fel, hogy mennyire megfizethető manapság az intelligens technológia!

 

Intelligens Zigbee Átjáró

A Zigbee-termékek online állapotban tartásához egy átjáróra van szükség. Akár 50 Zigbee-terméket is csatlakoztathat egyetlen átjáróhoz.

Ez az átjáró közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi-hálózathoz, ami azt jelenti, hogy nincs szükség Ethernet-kábelre. A telepítéshez nyissa meg a Nedis® SmartLife alkalmazást. Minden csatlakoztatott termék megjelenik a Nedis® SmartLife alkalmazásban, és azok bevonhatók az automatizálási feladatokba és a beállított programokba.

Helyezze az átjárót a Zigbee-termékek közelébe. Csak az emeleten használja a Zigbee-t? Helyezze az emeltre az Átjárót is.

Fedezze fel a Zigbee-kollekciót

Okos, okosabb, legokosabb

A Zigbee és a Nedis® SmartLife kombinálásával új szintre emelheti intelligens otthonát. A SmartLife alkalmazáshoz csatlakoztatható összes intelligens termék képes együttműködni. Létrehozhat olyan programokat, amelyek segítségével átveheti az irányítást mindennapjai felett. Például:
 

  1. • Csatlakoztassa a Zigbee ajtóérzékelőt a SmartLife Légkondicionálójához. Az ajtót kinyitják --> A légkondicionáló kikapcsol. 
  2. • A Zigbee mozgásérzékelő észrevesz valakit a lépcsőn, és felkapcsolja a SmartLife lámpákat a folyosón vagy az emeleten.
  3. • A Zigbee hőmérséklet-érzékelővel bekapcsolhatja a SmartLife fűtőberendezést, ha a hőmérséklet 20 °C alá csökken.

SmartLife-bajnokok

Töltse le a SmartLife alkalmazást

Mobilalkalmazásunkkal minden intelligens készülékét vezérelheti és felügyelheti. Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket a készülékei számára, vagy vezérelje az otthonát bárhonnan a SmartLife alkalmazással. Bizonyos lépéseket automatikusan elvégeztethet a napszaktól, a rendelkezésre álló fénytől, az időjárástól és a napfénytől függően. Vagy bármely más készülék állapotától függően. Az Amazon Alexa és a Google Home használatával szó szerint megmondhatja a készülékeinek, hogy mit akar végrehajtatni velük.

A SmartLife alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból.