Nedis SmartLife karácsonyi világítás

 

Az idei karácsony különleges lesz a Nedis SmartLife intelligens karácsonyi világításával. Állítsa be a fényeket pontosan úgy, ahogyan szeretné, és teremtse meg a tökéletes hangulatot az év legszebb időszakában. 

 

Lásd az összes SmartLife karácsonyi fényt

Automatizálja a címet.

A fények akkor kapcsolnak be és ki, amikor Önnek tetszik.
Állítson be konkrét időpontokat a hét minden napjára, vagy állítsa be a naplemente/napfelkelte vagy akár az otthontól való távolság függvényében!
 

Hangvezérlés

Még ütemezés beállítása nélkül is bármikor vezérelheti a világítást telefonjáról, vagy hanggal, ha kedvenc hangalapú asszisztensével (Google Home, Alexa, Siri parancsikonok) kombinálja.
 

Színes

Tegye ünnepibbé az ünnepeket tetszőleges színnel vagy több szín kombinációjával.
Változtassa a színt a hangulatához vagy más dekorációkhoz igazodva.
 

Dimmelhető

Egyszerűen változtassa meg a fényerőt az alkalmazáson belül, amikor csak akarja, vagy akár állítsa be a fényerőt a különböző napszakokra.
 

 

 

 

 

A tökéletes karácsonyfa

A Nedis Smartlife fényfüzérrel bármilyen módon feldíszítheti a fát, ahogyan csak szeretné. Az akár 400 LED-es intelligens fényfüzér gondoskodik arról, hogy akár 2 méter magas fája a karácsonyi dekoráció szikrázó központja legyen. Állítson be bármilyen színt, élénk fehéret vagy gyertyafényt, tompítsa a fényeket, és még energiát is takarékoskodhat a környezetbarát LED-lámpákkal. 

 

Lásd az összes fényfüzért

Jégcsapok 

Díszítse házát okos jégcsapokkal, hogy a tél hangulatos hangulatát teremtse meg. Az akár 8 méteres jégcsapok és a 400 LED-ek miatt az emberek elfordítják a fejüket, amikor elhaladnak a háza előtt. Programozza őket tetszése szerint, és állítsa be őket intelligens otthona részeként. 

 

Lásd az összes jégcsap zsinór

Hálók és függönyök

A háló- és függönyformájú karácsonyi fények varázslatos módon alakítják át a tereket. Akassza fel őket beltéren, hogy hangulatos, ünnepi hangulatot teremtsen, vagy kint, hogy bájos kerti lombkoronát varázsoljon belőlük. Ezek a sokoldalú fények minden környezetbe ünnepi hangulatot varázsolnak, és minden pillanatot egy csipetnyi varázslattal tesznek ragyogóvá.

 

Lásd az összes hálót és függönylámpát

 

 

 

Fa alakú fények

A karácsonyfa alakú fények szeszélyes hangulatot kölcsönöznek az ünnepi dekorációnak. Akassza fel őket egy zászlórúdra vagy a kertben lévő fára. Ezek a fa alakú fények meleg és bájos hangulatot teremtenek, tökéletesek a hangulatos ünnepi hangulathoz. Ezenkívül csillár alakban is elrendezheti őket, hogy egyedi világítási látványt nyújtsanak.

 

Lásd az összes fa alakú lámpát

 

 

Party fények

Adj egy kis extra party hangulatot az év legcsodálatosabb időszakához. 

 

Tudjon meg többet

Minden energiát

Használjon biztonságos és kényelmes tápkábeleket a karácsonyi fények csatlakoztatásához.

 

Tudjon meg többet

Intelligens dugók

Tegye intelligenssé hagyományos világítását is 

 

Tudjon meg többet