Játékkiegészítők a Nedis® kínálatából

A Nedisnél mindent megtalál, amire szüksége van a játékélmény fokozásához. A széles választék vonzó kialakítású, modern játékkiegészítőkből áll, köztük hangrendszerek, headsetek, egerek, egérpadok, billentyűzetek és gamepadek. Így a legjobb technikai felszereléssel, jó áron, teljes mértékben szenvedélyedre koncentrálhatsz.

 

Az összes játéktermék megtekintése

Gaming Egerek

Dobja fel játékélményét a Nedis játékegérrel. Játékegér-választékunkat olyan fejlett funkciókkal terveztük, mint a precíziós érzékelők, állítható DPI, programozható gombok és ergonomikus kialakítás. Ezekkel a funkciókkal jobb pontosságot, sebességet és kényelmet érhetsz el. Emellett játékegereink nagyszerű ár-érték arányt kínálnak, így biztosítva, hogy a lehető legjobb teljesítményt kapja megfizethető áron.

 

 

Gaming Billenytyűzetek

Emelje játékát a következő szintre a Nedis játékbillentyűzetével. Játékos billentyűzetkínálatunk olyan fejlett funkciókkal van felszerelve, mint a szellemirtás elleni védelem, a programozható billentyűk és a mechanikus kapcsolók, amelyek gyorsabb és pontosabb játékot tesznek lehetővé. Ráadásul az RGB-világítás stílusossá teszi a beállítást. Az ergonomikus kialakításnak és a különböző stílusoknak köszönhetően órákon át kényelmesen játszhatsz. A Nedis játékbillentyűzetek kiváló ár-érték arányt kínálnak, kiváló minőségű teljesítményt nyújtanak megfizethető áron.

 

Gaming Headszettek

Szerezzen versenyelőnyt a játékban a Nedis játék headsetjével. Játékos fejhallgatóink olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint a zajszűrő mikrofonok, a magával ragadó térhatású hangzás és a kényelmes fül fölötti kialakítás a hosszabb játékülésekhez. A tiszta kommunikációnak és a kiváló hangminőségnek köszönhetően minden hanghatást hallhatsz, és könnyedén beszélgethetsz csapattársaiddal. Emellett játékfejhallgatóink tartós kivitelűek és stílusos dizájnnal rendelkeznek. A Nedis segítségével kiváló minőségű játékheadsetet tapasztalhatsz meg remek áron, amely tökéletes mind az alkalmi, mind a profi játékosok számára.t price, perfect for both casual and professional gamers.

Create an awesome room

A Nedis termékek a fantasztikus játékteljesítmény mellett a szoba esztétikáját is feldobják. Mivel a világítást az Ön által preferált színekre állíthatja, a játékokat olyan vizuálisan lenyűgöző környezetben élheti át, mint még soha.

 

Gaming Hangszórók

Emelje játékélményét a Nedis gaming hangszórókkal. Hangszórókínálatunk kiváló hangminőséget és erőteljes basszust kínál, így minden hanghatás és hangsáv kristálytiszta lesz.  Hangszóróink tökéletesek játékhoz és zenehallgatáshoz. Emellett játékhangszóróink stílusos kialakításúak és kompakt méretűek, így könnyen felállíthatók, és tökéletesen illeszkednek bármely íróasztalra. A Nedis segítségével kiváló minőségű játékhangszórókhoz juthat megfizethető áron, így teljesen elmerülhet kedvenc játékaiban.

 

Játék Kontrollerek

Élvezze a játékot, mint még soha korábban a Nedis játék PC-vezérlőjével. Vezérlőink olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint a programozható gombok, a kettős rezgés-visszacsatolás és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, amelyek pontos vezérlést és magával ragadó játékélményt biztosítanak. Vezérlőink ergonomikus kialakításúak és tartós kivitelűek, így kényelmes játékot és hosszú távú használatot biztosítanak. A Nedis segítségével kiváló minőségű játék PC-vezérlőket kaphat megfizethető áron, amelyek tökéletesek mind az alkalmi, mind a komoly játékosok számára.

 

Építse fel a tökéletes beállítást

 

 

Intelligens világítás

Hozzon létre egy tökéletes szobát, amely illeszkedik a játékfelszerelés színeihezr

 

Lásd a termékeket

Webkamerák

4K-s játékmenet streameléséhez Oszd meg játéktudásodat

 

Lásd a termékeket

Gyűrűs lámpák

Gyűrűs lámpák állvánnyal a kamera vagy a telefon rögzítéséhez, hogy streameket és vlogokat készíthessenek

 

Lásd a termékeket

 

 

Szintén fontos:

Nagy sebességű HDMI-kábelek

A csúcskategóriás, nagy sebességű HDMI™ kábelek a lehető legjobb hang- és képminőséget biztosítják.

USB hubok

Csatlakoztassa az összes felszerelését és perifériáját

Kapcsolók

A gyors vezetékes internetkapcsolatnál nincs jobb.

CAT6 fekete UTP kábel

Csatlakoztassa eszközeit gyors és stílusos UTP kábelekkel.

Kábelkezelés  

Mert senki sem szereti, ha mindenhol vezetékek hevernek.

Hosszabbító aljzatok

Táplálja eszközeit túlfeszültség elleni védelemmel.

Akkumulátorok

Maradjon áram alatt

Monitortartók

Szerelje fel képernyőit a legjobb teljesítmény érdekében.