Eljött az egészséges harapnivalók ideje!

Ez a forrólevegős fritőz a hagyományos serpenyő egészséges alternatívája. Sokan ismerik a forrólevegős sütés előnyeit. A forrólevegős fritőz ezért egyre népszerűbbé válik. Ennek ellenére sem mindig könnyű kiválasztani a legjobb forrólevegős fritőzt. A Nedis különböző típusú forrólevegős fritőzöket kínál, melyek remek ár-érték arányúak, garantált sikert hoznak, modern a kialakításuk és egyszerű a használatuk.

A digitális forrólevegős fritőz

A nem kevesebb, mint 6 különböző programmal rendelkező forrólevegős fritőz minden szakácsnak a megfelelő választást nyújtja az elkészíteni kívánt ételhez. Az időzítő, az állítható hőfokszabályozó és a csúszásgátló gumitalp gondoskodik a biztonságról. Ráadásul a mosogatógép-álló alkatrészeknek és a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a tisztítás pillanatok alatt megvan. A digitális kijelző minden információt megjelenít, amelyre szüksége van az ízletes ételek elkészítéséhez. 3 literes kapacitásával alkalmas 1 kiló étel elkészítéséhez, így az egész család pillanatok alatt jóllakhat.
 

A forrólevegős fritőz

Gyorsan és egyszerűen szeretne nekilátni a főzésnek? Mostantól ez lehetséges ezzel az egyszerű, mégis hasznos forrólevegős fritőzzel. A mosogatógép-álló alkatrészek gondoskodnak az egyszerű tisztításról, az időzítő pedig információt nyújt a sültkrumpli, harapnivaló, hús vagy zöldségek állapotáról. A fekete és fehér színválasztéknak, valamint a keskeny kialakításnak köszönhetően a forrólevegős fritőz minden konyhába tökéletesen illik. A konyhai berendezés 1 kilogramm étel elkészítésére alkalmas. 
 

Tekintse meg légkeveréses olajmentes sütőkhöz kialakított receptjeinket

Patatas Bravas – egy spanyol finomság

A forrólevegős fritőz mindenre megoldás. Többé már nem kihívás egészségesen főzni. Ez igaz a híres spanyol ételre, a Patatas Bravasra is. Szeretné tudni, hogyan készítheti el egyszerűen Ön is? 
 

Megtekintés most

Hamburger - az amerikai étel az Ön otthonában

Nincs többé fröcskölés és sistergés a serpenyőben, a hamburgerek egyetlen gombnyomással elkészülnek. Egy gyors és ízletes finomság elkészítése nem kell, hogy nehéz legyen, pláne nem egészségtelen. Készen áll, hogy beleharapjon egy szaftos amerikai sajtburgerbe?
 

Megtekintés most

Csirkeszárny - barátokkal vagy egyedül

Csak melegítse elő a sütőt és 15-20 percen belül élvezheti a ropogós csirkeszárnyakat. Hogyan? Természetesen a forrólevegős fritőzzel. Az egyetlen dolog, ami miatt aggódnia kell, hogy osztoznia kell-e a csirkeszárnyakon vagy sem.
 

Megtekintés most

A forrólevegős fritőz használatának előnyei

A gyártók, eladók és felhasználók mind egyetértenek abban, hogy a forrólevegős fritőzben történő sütés számos olyan problémára nyújt megoldást, amit a hagyományos serpenyő okozott.

• A forrólevegős fritőz egészségesebb ételeket készít
• Nem csak sütni tud benne
• A forrólevegős fritőzt egyszerű tisztítani
• A forrólevegős fritőz kevesebb kellemetlen szagot áraszt
• A forrólevegős fritőzt biztonságosabb használni
• A Nedis® forrólevegős fritőze megfizethető

Valóban egészségesebb a forrólevegős fritőz?

Számos gyártó, felhasználó és a média véleménye, hogy előnyökkel jár az eszköz használata. Az egyik előny nem más, mint hogy a forrólevegős fritőzben készült ételek sokkal egészségesebbek, mint az olajban kisütött ételek, például serpenyőben. Ez igaz? Régóta állítják: „Akár 80%-kal kevesebb zsiradék”. Hatalmas különbség, főleg, ha a modern étkezés problémáit nézzük. A holland emberi és egészségügyi bizottság is elvégzett egy vizsgálatot. A vizsgálat kimutatta, hogy például 100 gramm sültkrumpli 190-el kevesebb kalóriát tartalmaz ha azt forrólevegős fritőzzel sütik ki, nem pedig olajban. Egy hamburgerhús esetén ez 70-el kevesebb kalóriát jelent. Ez alapján valóban kijelenthetjük, hogy a forrólevegős fritőz egészségesebb. 

Gyakran ismételt kérdések a légkeveréses olajmentes sütővel kapcsolatban

Mint ahogy azt a neve is jelzi, a berendezés forró levegőt használ az étel elkészítéséhez. A felmelegedést követően különböző ételeket tehet a fritőzbe kosárban vagy tárolóban. Az eszköz pedig szétárasztja a levegőt. Javasoljuk, hogy időnként rázza meg a sütőben lévő ételt. A sütési hőmérséklet 200 fok körül van, azonban különböző módokat, beállításokat és időket adhat meg. Ezzel a módszerrel nem csupán a sültkrumpli és a megszokott harapnivalók sülnek meg, de húsokat, zöldségeket és egyéb ételeket is piríthat vagy grillezhet.
 

Egyszerűbb, ha azt kérdezi, hogy mit nem csinálhat egy forrólevegős fritőzzel. A forrólevegős fritőzök sütnek, pirítanak, grilleznek, melegítenek és persze kisütnek. A konyhai berendezést tehát egy nap többször is felhasználhatja. Készítsen ínycsiklandó reggelit, bőséges ebédet, egyszerű vacsorát vagy ízletes, egészséges harapnivalókat.

Nem nyúlhat mellé a számos kiegészítővel sem. Válassza a grillserpenyőt, ha a húsra vagy halra ropogós kérget szeretne sütni, ha pedig egyszerre többféle ételt szeretne sütni, használjon állványt. A kosárral egyszerűen rázhatja a sültkrumplit, a mély tepsivel pedig egyszerűen készíthet sülteket.
 

A forrólevegős fritőz egyik előnye, hogy könnyen tisztítható. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően dörzsölés nélkül tisztíthatja a belső felületeket. Ráadásul mosogatógép-álló alkatrészeinek köszönhetően még inkább megkönnyíti az életét. Kézzel történő tisztítás? Nem probléma. A kiálló részeket egyszerűen zsírtalaníthatja tisztítószerrel és meleg vízzel. Elég egy hagyományos mosogatókefét vagy -szivacsot használnia. Nem kell többé aggódnia a fémszivacsok és kefék miatt.

A forrólevegős fritőz külső részét egyszerűen tisztán tarthatja a modern kialakításnak köszönhetően. Ráadásul a forrólevegős fritőz sokkal kevesebb zsiradékot igényel, mint a hagyományos. Ez észrevehető, ha a forrólevegős fritőzt egy egyszerű törlőronggyal tisztítja ki. A csíkok elkerülése végett használhat konyharuhát vagy papírtörlőt a szárításhoz.