Nedis® Bluetooth® hangszórók a könnyed zenelejátszás érdekében

Az okostelefonos zenestreamelés egyszerűségével bárki könnyedén lejátszhatja kedvenc zenéit a Bluetooth® hangszóróval. Mindez nemcsak a készülékről vagy a zenéről szól. A Bluetooth® hangszóró a mindennapos élet része, a személyes életvitel és egyéni preferenciák tükre.

 

A külső, a tapintás és a specifikációk pont olyan fontosak az élmény szempontjából, mint a hangszóróhoz használt technika. A Nedis tudja ezt jól, és éppen ezért adott különböző méretű, kialakítású és funkciójú Bluetooth® hangszórókat kínálatához.

A Bluetooth® technikát több, mint három milliárd készülékben használják világszerte.

Bluetooth® Audio

Bárki élvezheti kedvenc zenéit a hordozható, könnyű súlyú hangszóróknak köszönhetően, melyek használatát nem korlátozzák kábelek. A több órás lejátszási időnek köszönhetően nem kell megszakítani az élményt töltéssel. A Nedis® Bluetooth® hangszórók tökéletesen illenek a rohanós, sportos, vidám, családi és igazából bármilyen életstílushoz!

Jellemzők

Apró, könnyű és vezeték nélküli

Akár a partra megy, akár énekel a zuhany alatt, táncol a konyhában vagy egy grillpartit szervez, egy kis zene minden alkalmat feldob. Bármit is csináljon, minden tevékenységez megtalálja a tökéletes megoldást. Több méret és súly közül válogathat. Válasszon egy kisebb hangszórót, amely hordozható, vagy egy nagyobb, masszívabb berendezést, amely bár nehezebb, mégis ugyanolyan egyszerű a használata.

A Bluetooth® hangszórók feltöltését követően órákon át, vezeték nélkül hallgathatja lejátszási listáit a beépített akkumulátornak köszönhetően. A lejátszási idő hossza a termék típusától függ. A hangszórót tápellátásról is működtetheti, így végtelen ideig hallgathatja zenéit.

Tudjon meg többet a jellemzőkről

 

TWS

Egyes hangszóróink támogatják a True Wireless Stereo Valóban vezeték nélküli sztereó funkciót. A funkció segítségével két ugyanolyan hangszórót csatlakoztathat össze! Egy okostelefon – vagy bármilyen más streamelésre használt készülék képes „egy eszközként” felismerni a két Bluetooth® hangszórót, így lehetséges ugyanannak a zenének az egyidejű lejátszása a két hangszóróból. Helyezze nappalijába vagy bármelyik helyiségbe az otthonában vagy kertjébe, a TWS Bluetooth® hangszórók valódi sztereó élményt nyújtanak. Hozza ki a legtöbbet a zenéjéből!

 

Beépített mikrofon

Egyes hangszórókat beépített mikrofonnal láttunk el. A funkciónak köszönhetően a felhasználó képes lesz a hangszórókon keresztül telefonhívásokat bonyolítani. Hívja fel családját vagy barátait a hangszórókkal, vagy folytasson csoportos beszélgetést a hangszóró körül.

 

Vízálló

Pár csepp eső nem ronthatja el a bulit, nyugodtan helyezze párásabb helyekre is a hangszórót, például a fürdőszobába. A Nedis® IPX4, IPX5 és IPX7 vízálló hangszórókat kínál. Ez azt jelenti, hogy többszintű vízállósági szint között választhat: kiömlött folyadéktól kezdve az esőcseppekig. A különböző IP (Nemzetközi Védettségjelölési) szintekkel egyszerűen megtalálhatja a vízállósági szintet, amit keres.