Az okos megoldás töltéshez

Az elektronikus és elektronikával kapcsolatos készülékek fontos szerepet játszanak életünkben. Elkerülhetetlen, hogy készülékei lemerüljenek, így a töltést a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben és legokosabban kell megoldani. 

 

Egy megoldás minden készülékhez

  • Egyszerű: multifunkcionális és megfordítható csatlakozó

  • Gyors: akár 70%-kal gyorsabb töltés

  • Intelligens: készülékhez igazított teljesítmény

Miért érdemes az USB Power Delivery megoldást választani?

Napjainkban folyton úton vagyunk, és mindenhová magunkkal visszük készülékeinket is. Fontos, hogy készülékeink használatra készek legyenek, és így a legtöbbet hozhassuk ki mindennapjainkból. A Nedis® teljesítményleadás (PD) megoldásával egyszerűbbé teheti modern életvitelét és kielégíthet egy mindennapi szükségletet. 

Az USB Power Delivery minden eddiginél gyorsabban, biztonságosabban és fenntarthatóbban tölt. Akár 100 W-os teljesítményének és többfunkciós jellegének köszönhetően bármilyen eszköz töltéséhez megoldást nyújt, legyen az okostelefon, táblagép, laptop vagy audioeszköz. Egészítse ki készletét a Power Deliveryvel, és ne szalassza el ezt a jövőbiztos értékesítési lehetőséget!

USB Power Delivery

Az Apple, LG, Google, és Dell mellett egyre több nagynevű vállalat építi be az USB-C és Power Delivery megoldást termékeikbe. Az USB Power Delivery technológia az USB-C már ismert előnyein kívül továbbiakkal szolgál: multifunkcionális, vékony és elődjeinél gyorsabb.

 

Thumbnail

A Power Delivery könnyen használható

Mindannyian egyre többféle elektromos készülékkel rendelkezünk. Laptoppal, okostelefonnal, táblagéppel, monitorral, külső monitorral és így tovább. Minden készülékhez külön kábel és adapter jár, mindegyik különböző tápellátást igényel és mindnek más a teljesítményigénye. A végfelhasználók számára az USB-családba tartozó USB-C egyetlen lépésben, megbízható megoldásként oldja meg e problémát. 

Az USB-C-PD többfunkciós, töltéshez és adatátvitelhez, illetve audio- és vizuális eszközökkel használható. A gyártók számára ezért egyértelmű, hogy az USB-C-PD funkciót beépítik készülékeikbe. Ráadásul mivel megfordítható, a csatlakoztatáskor nem kell figyelni arra, melyik oldalával történjen – bármelyik működik. 

Ha az USB-C-PD-t használja, amiatt sem kell aggódnia, hogy készülékének mennyi energiára van szüksége. Az intelligens chipkészlettel képes felismerni, hogy a készülék csatlakozik, és a teljesítményt a megfelelő szintre igazítja.

A Power Delivery gyors

A Power Delivery használatakor nem kell aggódnia a töltés miatt. Merül a készülék? Töltse fel nagy sebességgel. A Power Delivery technológiával a töltés akár 70-kal gyorsabb lehet. Az intelligens chipkészletnek köszönhetően mindez anélkül lehetséges, hogy a csatlakozó vagy a csatlakoztatott készülék túlterhelődne. Az USB-C-PD megoldás még ilyen fokozott gyorsaság mellett is meghaladja az eddigi USB termékek biztonságának mértékét. 

A Power Delivery intelligens

Különféle eszközök használatakor néha nehéz megkülönböztetni, melyik csatlakozó és kábel melyik készülékhez tartozik. Az USB-C megoldást jelent erre a problémára, a Power Delivery és az intelligens működés már csak ráadás. Az USB-C-PD-ben található intelligens chipkészlet gondoskodik arról, hogy a csatlakoztatott készülék csak annyi energiát kapjon, amennyire szüksége van. Ezáltal növeli a biztonságot, védi eszközeit, megőrzi készülékeinek élettartamát, és ráadásul energiát is megtakarít. 

A végfelhasználók szempontjából tekintve az utolsó két előny egyre fontosabbá válik. Okostelefon, okosóra, vezeték nélküli fejhallgató vagy bármely más készülék beszerzése egészen költséges lehet. Az ügyfél még jó vásár esetén sem szeretné, hogy a készülék élettartama csökkenjen. A Power Delivery megakadályozza a teljesítmény-túlterhelést. Az eszköz tartósságán kívül ez még egy olyan előnnyel jár, amely által mindenki nyer: kevesebb az energiafogyasztás.  

Hogyan igazítsuk el az ügyfelet a Power Delivery bemutatásakor?

Egy összefoglaló bemutatás mindig hasznos. Tekintse meg, mit javasolhat az USB-C kábelek vagy a PD töltő esetében.

Laptop 29-100W
Tablet 18-30W
Smartphone 18-30W
Small devices  18-30W

Minden Nedis® USB Power Delivery termék megfelel az USB Implementers Forum, Inc. követelményeinek. A non-profit szervezet támogatja az USB-technológia fejlesztését és a fejlesztések alkalmazását. Az alábbiak megfelelőségi tesztelése a bevezetés és az alkalmazás része: 

  • Minőség
  • Biztonság
  • Kompatibilitás

Az USB-C az USB kínálat legfrissebb és vékony változata, amely számos előnnyel jár.

  • Többfunkciós megoldástöltéshez, adatátvitelhez és AV-támogatáshoz (audio és vizuális)
  • Gyorsabb az előző generációs USB-knél
  • Vékony és könnyen használható vékony készülékekkel
  • Megfordítható bemenet, felfelé vagy lefelé néző oldal nélkül