Biztonság a legegyszerűbben otthon és az irodában

A biztonságérzet kétségkívül megfizethetetlen, de azért nem kell drágának lennie. A Nedis®nél mindent megtalál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy biztonságban érezze magát, akár otthon van vagy sem.

Védje meg a legfontosabbakat

Nincs szükség elektronikai szakértőre, ha biztonsági rendszert szeretne beállítani otthonában vagy a munkahelyén. Csak nyissa ki a dobozt, és csatlakoztassa eszközét az ellenőrzés megkezdéséhez.

 

Összes termék megtekintése a webáruházunkban

Érzékelők – érzékelőink érzékenyek és hangos, beépített szirénával figyelmeztetik mindenféle veszélyre.

Akár füst-, gáz, hő-, szénmonoxid vagy vízszivárgás-érzékelőt keres, mindhez számos típust és modellt tudunk ajánlani.
 

Összes termék megtekintése a webáruházunkban

Szén-monoxid

Ez a szénmonoxid érzékelő akár 10 éven át működőképes marad, ráadásul 75%-kal kisebb, mint a többi CO érzékelő. Nagy teljesítményű érzékelőjével és hangos riasztójával figyelmezteti a veszély eljő észlelésekor.

Termékek megtekintése

Füstérzékelő

Füstérzékelőink hosszan működő elemekkel és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ez a modell extra kis méretű, 43 x 43 mm-es kialakításban érhető el, így minden helyre elfér.

Termékek megtekintése

Vízszivárgás-érzékelő

Ellenőrizze a lehetséges vízszivárgásokat már az elején, még nehezen elérhető helyeken is. Ráadásul még a WiFi-hálózatra is csatlakozik, és értesítéseket küld okostelefonjára.

Termékek megtekintése

Nedis® SmartLife

A szabad élet a biztonság és a védettség érzetével kezdődik. Monitorozza és rögzítse az ingatlanján történő eseményeket ezekkel a kiváló minőségű biztonsági kamerákkal, amelyek teljes 2 irányú audióval akár vissza is szólnak Önnek az okostelefonja használatával.

Védje otthonát – nem tudja hogyan védje meg otthonát?

Mi számos megoldást kínálunk. Álmegoldások, amelyekkel elijesztheti a betolakodókat,
vagy érzékelők, amelyek mindenféle mozgásról üzenetben tájékoztatják.
 

Összes termék megtekintése a webáruházunkban

Biztonságikamera-utánzat

Olcsó, mégis élethű megoldást keres? Próbálja ki az ál biztonsági megoldásunkat. A professzionális és élethű dizájn elijeszti a betolakodókat. Alacsony ár, nagy hatás.

Termékek megtekintése

Videokamerás

Lássa, ki van az ajtóban, még akkor is, ha épp nincs otthon. Értesítést küld okostelefonjára, ha valaki az ajtó közelébe megy. Videofonáljon a látogatójával, vagy tekintse meg az eltárolt képeket az aznapi látogatókról. 

Termékek megtekintése

IP Biztonsági Kamera

IP kamerák többféle modellben bel- és kültéri használatra. Válasszon olyan modellt, ami rögzíti a képeket és amellyel hallhatja a kamera előtt állót, és még beszélhet is hozzá.

Termékek megtekintése

Minden otthoni biztonsági megoldás