Your smart business partner for Convenience stores

Intelligens üzleti partnere a vegyeskereskedésekhez

Mindegy, hogy üzleten belüli koncepciókról vagy praktikus, könnyen használható és jó ár-érték arányú, elektronikával kapcsolatos termékekről van szó. Termékkínálatát átfogóvá tesszük, és megkönnyítjük vásárlóinak, hogy jó döntést hozzanak, a mindennapi igényeiknek megfelelően. 

Igen, regisztrálni szeretnék

A saját kezű kiválasztást elősegítő kiskereskedelmi csomagolás

Nedis termékeink csomagolása különleges tervezéssel készül. Miért különleges? Azért, mert azon alapul, ahogyan az Ön vásárlói a termékek között válogatnak. A csomagolás nemcsak remekül néz ki, hanem speciálisan is készül, hogy megkönnyítsük az Ön vásárlóinak döntését, és ne kelljen támaszkodniuk az eladói személyzetre.

A jó ár–érték arányú, könnyen használható és a napi szükségletek szempontjából tökéletes termékek egyértelműbben kiválaszthatók a következők segítségével:

 1. A saját kezű kiválasztást elősegítő szimbólumok
 2. Professzionális fotók
 3. Életképek
 4. Egyértelmű, többnyelvű leírás
 5. QR kód az online információkhoz

Üzleten belüli bemutató

Az üzleten belüli bemutatók segítségével a lehető leghatékonyabban ismertetheti meg Nedis termékekből álló kínálatát a vásárlóival. Növelje forgalmát, tájékoztassa vásárlóit, és alakítson ki bennük terméktudatosságot.

Mit ajánlunk?

 • Bannerek
 • Bemutatótáblák
 • Egyedi POS-anyagok
 • Üzleten belüli bemutatók

Feleljen meg vásárlói mindennapi igényeinek az első osztályú termékek melletti intelligens alternatívákkal

Thumbnail

Polckoncepciók

Átfogó, üzleten belüli koncepcióinkkal támogatást nyújtunk az Ön áruházának, és igyekszünk értékesítési lehetőségeket kialakítani. A Nedis termékek egységes megjelenésének és az általuk biztosított egységes élménynek köszönhetően tetszőlegesen hozzáadhatja ezeket a termékeket, anélkül hogy keverné a márkákat vagy a különböző megjelenéseket.

Mit ajánlunk?

 • Az Ön igényeinek megfelelően személyre szabható polcmegoldások
 • Fejléccel vagy bemutatótáblával történő kiszállítás
 • Személyes tanácsadás a kínálattal kapcsolatban
 • Egyszerű döntés a vásárlói számára

Saját márkák

A Nedis teljes körű szolgáltatást nyújt, melybe beletartozik a beszerzés, a minőségellenőrzés, a tervezés és a logisztika is. Szeretné ennek a folyamatnak egyes részeit Ön intézni? Arra is van lehetőség, hogy a folyamatnak csak egy részét szervezze ki nekünk.

Mennyiségi kedvezmények

Várhatóan nagyobb mennyiségben fog egy adott terméket alkalmazni vagy értékesíteni? Dolgozzon együtt a Nedisszel, és éljen ezzel az óriási lehetőséggel! Mi mindenről gondoskodunk, a termékek beszerzésétől a csomagolás létrehozásán és a tervezésen át egészen a termékek tényleges kiszállításáig.

Nedis, your smart business partner

Tisztában vagyunk vele, hogy a mi szolgáltatásunk az Ön szolgáltatása. Ezért egy élményekben gazdag weboldalt állítottunk össze az Ön vásárlóinak. Vásárlói ihletet meríthetnek, és további információt találhatnak a Nedis termékekről. Amikor a vásárló úgy dönt, hogy vásárolni szeretne, egy praktikus üzletkeresővel megtalálja a viszonteladóinkat. Ha további kérdések merülnek fel, egy személyes kapcsolatot lehetővé tevő termékszakértő áll rendelkezésre, aki szívesen segít Önnek és a vásárlóinak is. 

Első osztályú beszállítókkal ápolt hosszú távú kapcsolataink révén megbízható partnerek vagyunk, így tudjuk Önnek biztosítani a legújabb, legfontosabb és minőségi termékeket a megfelelő helyen és a megfelelő időben. 

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.