Mennyiségi kedvezmények – a Nedis által

Teremtsen értékesítési lehetőségeket a költségek megtakarításával

Növelje maximálisra a nyereségét, és feleljen meg a vásárlók igényeinek az okosan, nagy tételben való rendeléssel. Mi mindenről gondoskodunk, a termékek beszerzésétől a csomagolás létrehozásán és a tervezésen át egészen a termékek tényleges kiszállításáig.

Mennyiségi kedvezmények

Nagy mennyiségben tervez értékesíteni egy terméket? Vásároljon nagyobb tételben, ami ily módon jobb üzletnek minősül, és növelje az árrést és a jövedelmezőséget a minőségi, egyszerűen használható és jó ár-érték arányú termékekkel. 
 

Miért jó ez Önnek?

Thumbnail

A saját kezű kiválasztást elősegítő kiskereskedelmi csomagolás

Termékeink csomagolása különleges tervezéssel készül. Miért különleges? Azért, mert azon alapul, ahogyan az Ön vásárlói a termékek között válogatnak. A csomagolás nemcsak remekül néz ki, hanem speciálisan is készül, hogy megkönnyítsük az Ön vásárlóinak döntését, és ne kelljen támaszkodniuk az eladói személyzetre. 

Termékvonalaink egységes megjelenésének és az általuk biztosított egységes élménynek köszönhetően tetszőlegesen, bármikor hozzáadhat több terméket vagy szolgáltatást is a Mennyiség kedvezményekhez. Ezáltal tökéletesen meg tud felelni az egyes vásárlók igényeinek.


Intelligens megoldás a Mennyiségi kedvezményekkel

Első osztályú beszállítókkal ápolt hosszú távú kapcsolataink révén megbízható partnerek vagyunk, így tudjuk Önnek biztosítani a legújabb, legfontosabb és minőségi termékeket a megfelelő helyen és a megfelelő időben. 

Több, mint 50 000 jelenlegi ügyfelünknek köszönhetően nagy mennyiségben tudunk vásárolni, a nagyobb mennyiség pedig számunkra versenyképes árakat, Önnek pedig ígéretes árréseket jelent! 

„Dolgozzon együtt a Nedisszel, hogy remek értékesítési lehetőségeket teremtsen!”

Thumbnail

Logisztika

Rugalmas logisztikai megoldásokat biztosítunk, hogy eleget tudjunk tenni igényeinek és kívánságainak. Az európai raktárkészletből való szállítástól a saját költségen történő, közvetlenül Kínából való szállításig rengeteg lehetőséget kínálunk. A nagyobb mennyiségeket közvetlenül Ázsiából tudjuk szállítani az Ön áruházába. Minden kiszállítást a Kínában található irodánk könnyít meg, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy minden termékünk időben kiszállításra kerül és a minőségi elvárásoknak is megfelel. Így ügyfeleinknek nem kell kockázatot vállalniuk, illetve erőfeszítéseket tenniük. Mivel Önnek nem egyetlen beszállító egyetlen termékével teli konténerekre van szüksége, vegyes konténereket kínálunk; a különböző beszállítók termékeit vegyesen, egyetlen konténerben kérheti, így csak egyszer kell szállítási költséget fizetnie.

Nagyobb mennyiségben tervez értékesíteni egy terméket?

Ingyenes árajánlatunk a legjobb árat kínálja az Ön vállalkozásának.
Látogasson el erre az oldalra a további tudnivalókért.