Your smart business partner for Etail

Intelligens üzleti partnere az e-kereskedelemben

Az EDI-től a profi fotókon, az erős márkán és a közvetlen szállításon keresztül a saját márkáig. Online termékkínálatát átfogóvá tesszük, és megkönnyítjük vásárlóinak, hogy jó döntést hozzanak, a mindennapi igényeiknek megfelelően. 

Igen, regisztrálni szeretnék

Online termékadatok

Kapcsolja össze rendszereit a Nedisszel, és kiváló minőségű termékadatainkat felhasználva még vonzóbbá teheti webáruházát, és időt és energiát takaríthat meg.

  • Professzionális termékfotók
  • Egyértelmű termékleírások és műszaki adatok
  • Videók, 360°-os képek stb.

Valós idejű készletinformáció

A függőben lévő rendelések megelőzéséhez, a folyamathibák kiküszöböléséhez és a rendelések automatizálásához integrálja rendszerünkbe a saját üzleti folyamatait a Nedis Connect segítségével.

  • Valós idejű ár- és készletellenőrzés
  • Rendelési folyamatok automatizálása

Hozzon ki többet a webáruházából intelligens digitális megoldásainkkal

Thumbnail

Saját márkák

A Nedis teljes körű szolgáltatást nyújt, melybe beletartozik a beszerzés, a minőségellenőrzés, a tervezés és a logisztika is. Szeretné ennek a folyamatnak egyes részeit Ön intézni? Arra is van lehetőség, hogy a folyamatnak csak egy részét szervezze ki nekünk.

Mennyiségi kedvezmények

Várhatóan nagyobb mennyiségben fog egy adott terméket alkalmazni vagy értékesíteni? Dolgozzon együtt a Nedisszel, és éljen ezzel az óriási lehetőséggel! Mi mindenről gondoskodunk, a termékek beszerzésétől a csomagolás létrehozásán és a tervezésen át egészen a termékek tényleges kiszállításáig.

Nedis, your smart business partner

Tisztában vagyunk vele, hogy a mi szolgáltatásunk az Ön szolgáltatása. Ezért egy élményekben gazdag weboldalt állítottunk össze az Ön vásárlóinak. Vásárlói ihletet meríthetnek, és további információt találhatnak a Nedis termékekről. Amikor a vásárló úgy dönt, hogy vásárolni szeretne, egy praktikus üzletkeresővel megtalálja a viszonteladóinkat. Ha további kérdések merülnek fel, egy személyes kapcsolatot lehetővé tevő termékszakértő áll rendelkezésre, aki szívesen segít Önnek és a vásárlóinak is. 

Első osztályú beszállítókkal ápolt hosszú távú kapcsolataink révén megbízható partnerek vagyunk, így tudjuk Önnek biztosítani a legújabb, legfontosabb és minőségi termékeket a megfelelő helyen és a megfelelő időben. 

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.