Nedis, your smart business partner

 

 

Történetünk

A mai világban kétségkívül a technológia a legfontosabb ösztönzője a változásoknak. 

Az új technológiák és innovációk hatalmas mértékben és elképesztő sebességgel nyernek teret az emberek otthonaiban, az iskolákban és az irodákban. Teljesen megváltoztatják azt, ahogy élünk, tanulunk, dolgozunk és játszunk. Vitán felül áll, hogy mindez nagyszerű és izgalmas változás! De a vásárlók többségének legalább egy kis útmutatásra van szüksége, hogy a megfelelő döntéseket hozza meg, mert az elektronikai eszközök kínálata óriási és gyakran átláthatatlan. 

 

Amire a vásárlóknak egyértelműen nincs szükségük, az az, hogy a technológiák és az elektronikai eszközök bonyolultabbá tegyék az életüket. Vagy hogy megterheljék a költségvetésüket. Amire viszont szükségük van, azok a könnyen használható elektronikai eszközök, amelyek tartós élvezetről gondoskodnak számukra, egyúttal pedig jó ár-érték arányt képviselnek.

 

A Nedis több mint 40 éve vezető szerepet tölt be a fogyasztói elektronika piacán. Partnereinknek változatos és jövedelmező, elektronikával kapcsolatos megoldásokat kínálunk a vásárlóik igényeinek megfelelően, a legújabb technológiákra és innovációkra támaszkodva, a legújabb trendeket követve. Arra törekszünk, hogy Önnek és vásárlóinak olyan termékeket és megoldásokat kínáljunk, amelyek intelligens alternatívát jelentenek az első osztályú márkákhoz képest. 

 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elégedetté tesszük partnereinket azzal, hogy a lehető legjobb módon állunk a szolgálatukra. Megkönnyítjük Önnek, hogy vállalkozása fenntartható jövedelemforrásra tegyen szert. A rendelés is könnyebbé vált a webáruházunk, a leolvasásos rendelési alkalmazás vagy az EDI rendszeren keresztüli adattöltés révén. Elkötelezett termékszakértőnk pedig boldogan megválaszolja az Ön vagy vásárlói esetleges kérdéseit. 

 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  A Nedis® büszkén mutatkozott be 2018-ban egy új, kézzel írott logóval; a kézírás arra utal, hogy az egyedi, személyes márkaépítés a védjegyünk. Szenvedélyünk az elektronika, amely egyszerűvé, kényelmessé és szórakoztatóbbá teszi az Ön életét. Ha a Nedis mellett dönt, okosan dönt, és mi mindezt Önnek, Önnel valósítjuk meg. 
 • Smart guidance
  Nyitott szemmel és füllel járunk, hogy a leggyorsabban tudjuk követni a trendeket az elektronikával kapcsolatos kiegészítők, termékek és teljes körű intelligens megoldások terén. Minden hónapban 100 új termékkel egészítjük ki széles körű kínálatunkat. Minden termékünk remek ár-érték arányt képvisel. Ezáltal vásárlói tudatosan választhatnak, és egy intelligens alternatívát kapnak az első osztályú márkákhoz képest.
 • Smart mixing
  Intelligens értékesítési elvünk lehetővé teszi Önnek, hogy könnyen alkalmazkodjon és gazdagítsa a kínálatát. Anélkül adhat hozzá kínálatához új termékeket, hogy keverné a márkákat; így elkerülheti, hogy vásárlói összezavarodjanak. A 3 csomagolási termékcsalád – Üde zöld, Stílusos titán és Trend – jól kiegészíti egymást, és segít kitűnni a versenytársak közül.
 • Smart selling
  A Nedis a legjobb választásnak minősülő, napjaink vásárlói igényeinek tökéletesen megfelelő készülékek és kiegészítők teljes körű választékát kínálja. A készleten lévő 4000 új Nedis terméknek köszönhetően egyetlen értékesítési lehetőségről sem kell többé lemondania. Ráadásul vadonatúj POS-anyagokat (point of sale – értékesítési pont), állványokat, bemutatótáblákat, pénztárhoz helyezhető állványokat, termékadatbázisokat, fényképeket és érthető szimbólumokkal ellátott, saját kezű kiválasztást elősegítő csomagolást biztosítunk.
 • Smart operation
  Teljesen optimalizált ellátási láncunk erős alapokon áll – ilyenek az Ázsiában található irodáink és a megbízható partnereinkkel 1982 óta ápolt, nagy múltra visszatekintő kapcsolataink. A legújabb, legfontosabb termékválasztékot biztosítjuk Önnek. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy minden termékünk az amfori BSCI szabványoknak megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik, és ezeknek megfelelően gyártják őket.
 • Smart service
  Ha a Nedist választja üzleti partnerének, akkor valódi emberekkel fog együttműködni, akik ismerik Önt, és akikre mindig számíthat. Gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. A rendelés is könnyebbé vált a webáruházunk, a leolvasásos rendelési alkalmazás vagy az EDI rendszeren keresztüli adattöltés révén. 

You need this

Megoldásaink a legokosabb alternatív választást jelentik az első osztályú termékekhez képest, mert nagyszerű a megjelenésük, jól működnek, rendkívül megbízhatóak, és nagyon versenyképes áron kínáljuk őket. 


Gyakran Feltett Kérdések

Amennyiben Ön  kiskereskedő, online kiskereskedő, üzleti áruház vagy vegyeskereskedés tulajdonosa, szívesen fogadjuk partnerként. Hozza létre személyes fiókját webshopunkban és élvezze a remek ajánlatok és kedvezmények nyújtotta előnyöket. 

Több információra van szüksége? Ne habozzon felkeresni minket. 

Az a célunk, hogy mindenki elégedett legyen intelligens, jó ár-érték arányú termékeinkkel és megoldásainkkal. Amit kínálunk: a Nedis®-t mint márkát, saját márkát mint szolgáltatást és mennyiségi árkedvezményt mint remek lehetőséget a haszonkulcs növelésére. 

E három ajánlat mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtunk, mint a házhozszállítás (csak bizonyos országokban), az értékesítési támogatás az EDI, bolti bemutatók, saját kezűleg kiválasztott csomagolás és remek webshop formájában. Mindemellett termékeink minőségéről is gondoskodunk.

Ön jó ár-érték arányú termékeket és remek kiszolgálást szeretne kínálni a vásárlóinak. Akárcsak mi! Büszkék vagyunk, hogy minden termékünk tanúsított és az Amfori BSCI szabványainak megfelelően lett gyártva. 

Emellett gondoskodunk róla, hogy a megfelelő termékek, a megfelelő helyen és megfelelő időben elérhetőek és kiszállíthatóak legyenek. Szükség esetén közvetlenül a vásárlóinak is házhoz szállítunk.

Természetesen. Európaszerte rendelkezünk irodákkal, így mindig lesz egy a közelben. Nyissa meg a linket és keressen egy Önhöz közeli helyet.

Elkülönülhet a konkurenciától és kiváló ár-érték arányú, minőségi termékeket forgalmazhat. Ön a felelős a saját termékkínálatáért, miközben mi gondoskodunk a beszerzésről, a minőségellenőrzésről, a dizájnról és a logisztikáról. Egy teljes körű saját márkavonalat nyújtunk, amit a saját igényeihez szabhat. 

A házhozszállítás egy logisztikai megoldás webshopok és áruházak részére.  Közvetlenül a készletünkből szállítjuk ki a megrendelt termékeket. Ellenőrizzük, hogy a csomag közvetlenül a vásárlójának legyen kiküldve. A szolgáltatás Hollandia, Belgium, Luxemburg és Németország területén érhető el.

Nagyobb mennyiségben tervez értékesíteni egy terméket? Több, mint 50 000 jelenlegi ügyfelünknek köszönhetően nagy mennyiségben tudunk vásárolni, a nagyobb mennyiség pedig számunkra versenyképes árakat, Önnek pedig ígéretes árréseket jelent! A nagy mennyiségű vásárlás előnyét élvezheti Ön is a mennyiségi árkedvezménnyel. Mi mindenről gondoskodunk, a termékek beszerzésétől a csomagolás létrehozásán és a tervezésen át egészen a termékek tényleges kiszállításáig, amire mennyiségi árkedvezményt is adunk. 

Az EDI egy back-end csatlakozás amely automatikus információáramlást biztosít a mi saját és az Ön rendszerei között. Információ és folyamatok mint például termékadatok webshopjához vagy áruházához, (automatikus) rendelések, visszaigazolás, kézbesítés és számlatörténetek. A csatlakozással időt spórol, csökkenti a hibák számát és pénzt takaríthat meg miközben a fontos dolgokra koncentrálhat: az üzletére. 

Tények és adatok

 • Termékkínálatunk több mint 10 000 termékből áll 
 • Havonta több új termékkel bővítjük kínálatunkat
 • Portfóliónkban teljes egészében saját márkás termékek találhatók
 • Több mint 50 egyéb márka viszonteladásával foglalkozunk, melyek között exkluzív és licencelt márkák is megtalálhatók
 • Jelenleg több mint 150 főt foglalkoztatunk
 • Európa-szerte több mint 35 000 vállalkozás számára szállítunk
 • Képviselőink egész Európában jelen vannak
 • A Den Bosch városában található raktárunk 22 300 m2-en terül el 

 

Sajtó és média

 

A Nedis mindig megtalálható az Ön közelében és a helyi piac közelében

Az eredetileg Hollandiában található főhadiszállásunkról elindulva számos más országban is megvetettük a lábunkat a vállalkozás 40 éves fennállása alatt. Európai leányvállalatainknak köszönhetően mindig az Ön közelében vagyunk. Bárhol is legyen, mindig megtalálhatja a közelben valamely képviselőnket, aki alapos ismeretekkel rendelkezik a helyi piacról. 
 

Szeretne a Nedis partnere lenni?

Legyen viszonteladónk, és teljes hozzáférést kap a webáruházunkhoz. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.