5 kihagyhatatlan Smart Home trend 2019-re

A fűtés bekapcsol, amikor hazaér – és lekapcsol, amikor az autójába ül. Kapcsolja fel a világítást egyetlen érintéssel okostelefonján és figyelje biztonsági kameráját bárhol is járjon. Egy Smart Home intelligens otthonban ez nem a jövő, hanem a jelen.

A Smart Home termékeket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék mindennapjainkat. Minden nap kifejlesztenek új intelligens termékeket, amelyek olyan problémákra kínálnak megoldást, amelyeket előtte még nem is ismert. Ebben a cikkben segítünk Önnek kiigazodni a Smart Home világában azzal, hogy bemutatjuk az 5 legnagyobb 2019-es Smart Home trendet.

Szeretne naprakész lenni? Látogasson meg minket a Facebook -on!

Trend 1: üdvözölje új intelligens hangszóróját

Hé Google, Helló Alexa, Szia Siri: egyre többet fogjuk ezeket hallani 2019-ben. Már mindennapossá vált, hogy virtuális asszisztensnek adunk utasításokat okostelefonunkon. Ezek az asszisztensek idén bejutnak a nappalijába is.

Google Home, Apple Homepod és Amazon Echo – hangszórók, amelyekkel hangvezérléssel irányíthatja Smart Home intelligens otthonát. Igen, ez azt jelenti, hogy beszélhet az otthonához.

Kérje meg Alexát vagy a Google-t, hogy kapcsolja fel a világítást, vegye lejjebb a termosztátot és kapcsolja be az intelligens csatlakozókra kapcsolt készülékeket. Amellett, hogy segítségükkel irányíthatja Smart Home otthonát, a hangszórók jelentést adnak az időjárásról, a legfrissebb hírekről, ráadásul még esti mesét is mondanak.

Trend 2: energiamegtakarítás egyszerűen, kényelmesen

A folyton növekvő kiadások és a klímaváltozás eredményeképp az energiamegtakarítás fontos téma lesz nemcsak 2019-ben, de az elkövetkező években is. Úgy is spórolhat, ha a otthona hideg és sötét, de ez nem a legkellemesebb megoldás. Szerencsére a  Smart Home  egy sokkal kényelmesebb megoldást nyújt.

Az energiamegtakarítás az energiafogyasztás megismerésével kezdődik. Teljesítményfigyelős intelligens csatlakozóinkkal megismerheti az egyes csatlakozók energiafogyasztását a  SmartLife  alkalmazásban. Ezáltal egyértelmű képet kap háztartási berendezéseinek energiafogyasztásáról. Nem tetszenek a számok? Kapcsolja ki az áramot egyetlen érintéssel.

Az intelligens világítás ugyancsak egyszerű megoldást kínál. Nemcsak, hogy a legújabb LED-technológiát használják, de emellett okostelefonjával vezérelheti őket. Többé nem hagyja égve a villanyt azokban a helyiségekben, ahol épp nem tartózkodik senki. Egyetlen érintéssel okostelefonján, vagy egy, az intelligens hangszórójához intézett utasítással lekapcsolhatja a világítást.

További Nedis® termékekkel való energiamegtakarítási tippekért kattintson ide 

Trend 3: viszlát biztonsági kamera, helló intelligens videokamerás ajtócsengő

Használ Ön (intelligens) biztonsági kamerát otthona biztonsága érdekében? Az idei év az intelligens videokamerás ajtócsengőé lesz. A beépített kamerával nyomon követheti, hogy mi történik az ajtó túloldalán.

Gondolt már rá, hogy a konyhából beszéljen a helyi futárral vagy üdvözölje családját? Vagy esetleg értesítést kapjon telefonjára, ha váratlan látogató érkezik? Az intelligens videokamerás ajtócsengővel ez ma már lehetséges.

Cserélje ki meglévő ajtócsengőjét egy gyors, intelligens megoldásra és csatlakoztassa meglévő biztonsági kameráját egy még biztonságosabb környezet érdekében.

Trend 4: intelligensebb otthon Smart Home hub vagy áthidaló nélkül

Egy  Smart Home  otthon csak annyira intelligens, mint amennyire a leggyengébb kapcsolata. Ez a gyenge láncszem általában a  Smart Home  hub vagy az áthidaló. A hubbal csatlakoztatják a különböző intelligens készülékeket egymáshoz és az internethez. Enélkül a készülékek már nem is olyan okosak.

A legújabb technológiának köszönhetően hub nélkül is csatlakoztathatunk intelligens készülékeket. Ezek a készülékek közvetlenül a vezeték nélküli hálózatra csatlakoznak. Ezáltal egyszerűen és rugalmasan hozhatunk létre és bővíthetjük  Smart Home  intelligens otthonunkat.

Minden  Smart Home  termék, melyet a Nedis®  SmartLife  forgalmaz, egyből csatlakoztatható az otthoni vezeték nélküli hálózathoz. Töltse le az alkalmazást Androidra vagy iOS készülékre és csatlakoztassa  SmartLife  termékeit személyes fiókjához. Csak Önön múlik, hogy otthona mennyire lesz intelligens.

Trend 5: ajándékozzon Smart Home termékeket

Részt vett nemrég születésnapi bulin? Nagy eséllyel már felmerült a  Smart Home  téma, talán még be is mutatták Önnek. Az intelligens termékek népszerűek, a férfiak pedig büszkék okos megoldásaikra.

A  Smart Home  termékek tökéletes ajándékok születésnapokra, különleges alkalmakra vagy ünnepekre. A folyton bővülő lehetőségekkel és egyszerű, közvetlen Wi-Fi-csatlakozással okos ajándékötlet. Nincs szükség egyéb kiadásokra, ráadásul játszi könnyedséggel adhat hozzá további  Smart Home  termékeket.

Most már ismeri a legnagyobb, 2019-es  Smart Home  trendeket. Melyik intelligens termékkel kezdi felépíteni saját  Smart Home  otthonát?