Intelligens Izzószálas LED-lámpák a Nedis®-től

Az intelligens világítás nemcsak egy trend, hanem hatalmas fejlődés is egyben. Kár, hogy a legtöbb intelligens izzó nem érdemel a kivitelezésért díjat. Így aztán gyakran kénytelen egy stílusos lámpa vagy egy szabványos Smart Home izzó közül választani. Azonban a Nedis® Intelligens Izzószálas LED-lámpáival ez már a múlté. Design ötvözve intelligens technológiával.

Intelligens, egyedi világítás gyönyörű kivitelezéssel

A Nedis® az egyik első olyan márka, amely olyan intelligens izzó választékkal rendelkezik, ami ténylegesen látható. Ezekkel az Izzószálas LED-lámpákkal előző „régi” villanykörtéinek meleg fényét viheti otthonába energiatakarékosan és okosan. Az izzók ötvözik a retro designt a jövővel, ezzel megteremtve az Intelligens Izzószálas LED-lámpák teljes terméksorozatát. A választék három méretet és két színt tartalmaz. Így mindig fog találni megfelelő izzót, amely illik az Ön szobájának berendezéséhez.

A Nedis® Intelligens Izzószálas LED-lámpák előnyei

• Látható Intelligens Izzószálas LED-világítás
• Könnyen használható a Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően, hub vagy áthidaló nélkül
• Elegáns design; átlátszó üveg izzók
• Szabályozható; külső fényszabályozók nélkül
• Hangvezérlés a Google (Home) Asszisztens és az Amazon Alexa asszisztens segítségével
• Egyszerűen működtethető; alkalmazás vagy hangvezérlés használatával
• Ingyenesen elérhető Nedis® SmartLife alkalmazás
• Könnyen programozható; automatikus be- és kikapcsolás

A hangulat beállítása

A tökéletes hangulat nagyon könnyedén beállítható minden helyzethez. Az új izzószálas lámpák szabályozhatóságának köszönhetően tökéletesen állíthatja be őket a SmartLife alkalmazáson keresztül a különböző jeleneteknél, melyek olyan időzített beállítások, amiket el is nevezhet. Így nincs szüksége többé ezzel a praktikus funkcióval rendelkező külső fényszabályozókra.

Könnyen beállítható; az Ön SmartLife villanykörtéje

Nem kell műszaki szaktudással rendelkeznie az új intelligens lámpáinak használatához. Mindössze egy Nedis® SmartLife lámpára, a Nedis® SmartLife alkalmazásra és WiFi kapcsolatra van szüksége. Távolítsa el a lámpáról a csomagolást, majd kövesse az utasításokat a lámpa alkalmazáshoz való csatlakoztatásához. A WiFi hálózathoz csatlakoztatást követően a lámpa megjelenik az alkalmazás áttekintőjében, ezután be-, illetve kikapcsolhatja,vagy szabályozhatja azt. A lámpa beállításait hangvezérléssel is vezérelheti a Google (Home) Asszisztens és az Amazon Alexa asszisztens segítségével. Például világítását beállíthatja a napnyugtához vagy időponthoz időzítve. Jeleneteket állíthat be egy bulizós vagy romantikus beállításhoz.

Nedis® SmartLife alkalmazás

Az alkalmazás, ami lehetővé teszi a Smart Home otthont. Ez a központi rész, amihez csatlakoztatja összes Nedis® SmartLife termékét. Ez azt jelenti, hogy a lámpákat könnyedén összekapcsolhatja más SmartLife termékekkel is, így mindet egyetlen alkalmazással működtetheti. Innen gyorsan és könnyedén működtetheti az összes Nedis® SmartLife terméket, ezzel sokkal egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti mindennapi életét.