Nedis®, your smart choice

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy minden élet egyedi, és a személyes körülmények idővel változhatnak. Ezért elektronikával kapcsolatos megoldásainkat és termékeinket beltéri és kültéri használatra, mindenfajta tevékenységhez és mindenfajta életszakaszhoz ajánljuk. Jobbá, könnyebbé, egészségesebbé és szórakoztatóbbá tesszük az életét.
 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis for life

A Nedis eszközöket, termékeket, de akár átfogó megoldásokat is összekapcsol az Ön napi igényeivel. Ezáltal jobbá, könnyebbé és egészségesebbé teszi az Ön életét. 

Azáltal, hogy pontosan követjük a piac legújabb trendjeit, arra inspiráljuk Önt, hogy mindennapi életét még jobban automatizálja, irányítsa, illetve szórakoztatóbbá tegye. Mivel termékeink remek ár-érték arányt képviselnek, a lehető legokosabb döntést kínáljuk. Garantáljuk a minőséget, és minden termékhez a legfrissebb műszaki adatok tartoznak, így nem kell aggódnia amiatt, hogy helyesen dönt-e. Hiszen mi már gondoskodtunk róla!

Intelligens elektronikai eszközöket képviselünk, melyek használata egyszerű és intuitív, minden termékünk könnyen telepíthető, és gyakran előre programozva szállítjuk őket. Amennyiben egy kis beállításra lenne szükség, érthető és gyors útmutatót helyezünk el a dobozban, online pedig részletesebb kézikönyveket teszünk elérhetővé. Ha pedig olyan problémával szembesülne, amit nem tud megoldani, szakértő ügyfélszolgálatunk boldogan segít Önnek személyesen. 

Több mint 35 év tapasztalattal és Európa-szerte több mint 50 000 viszonteladóval rendelkezünk, termékeink így offline és online is mindig csak egy karnyújtásnyira lesznek Öntől.


Szenvedélyünk az elektronika, amely egyszerűvé, kényelmessé és szórakoztatóvá teszi az életet. 

  • A legjobb ár-érték arány 
  • Átfogó megoldások
  • Garantált minőség 
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Ügyfélszolgálat

You need this

Elektronikával kapcsolatos megoldások az Ön napi igényeire szabva


nedis logo

Legújabb termékeink